| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; Slažem se s Nefertiti i ovim postom iznad; zakaj i želiš biti s tak nekim, a i stvorio si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Slažem se s Nefertiti i ovim postom iznad; zakaj i želiš biti s tak nekim, a i stvorio si neke iluzije o njoj i pridao joj kvalitete koje ona sudeći po tvojim postovima nema. I, meni najbitnije pitanje kod ovakvih fenomentastičnih ljubavnih zavrzlama je, a koliko ti imaš godina???
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... sad kad napise 12 ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #23 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Obično bude blizu ![]() A jbga, tada su nam cure/dečki idealni. Ono, sviđa nam se, nema mana, ideal, ljubav života... a onda odrasteš i skužiš i da ljubav života ima mane, da je daleko od ideala i da možda i je ljubav života (...), ali ne tolika da zbog nje napustiš sve!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ne 14...mah stari mali daj mu da prashi i mene u zhenama nadmashi...kad je lom nek budu felge 14cola krom..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... tako je.... samo si misli da te ona ne zasluzuje......nije vrijedna tvoje ljubavi.....jebote nakon ovakvih izjava imam filing ko da cu mengu dobit ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... a imas viska ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.