| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; Filinga, emocija ili... ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Filinga, emocija ili... ? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... pa vidis da sam pun emocija....a i filing me pere sad mi jos samo fali ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... pa sta nije to prije ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... A ne znam... Prvo premalo znam o toj osobi da bih mogla generalno reci sto je najpametnije uciniti...Ona te kako kazes ocito mrzi..Ali vjeruj mi tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje..Mene je godinu dana skoro, osoba koju sam najvise na svijetu voljela mrzila ( znat ce on tko je ) Nisam znala sto da radim da joj se barem malo priblizim, pocela sam pisati blog jer sam vec bila na rubu zivaca i ne znam ni dan danas kako on je dosao do tog bloga hehehe i neka je i tad je, kako on sam kaze shvatio neke stvari... Ne govorim ti ovo sad iz razloga da i ti pocnes pisat blog, ne...Nego da sam razmislis malo bolje, sto ona voli,a sto ne... Ali mislim da jedan iskren razgovor s njom moze puno toga promijeniti dadada...I napomena, nemoj ju napadat, biti dosadan i naporan, budi uporan al ne i naporan ... Svasta sam napisala a opet nisam nista rekla, a barem sam se potrudila SRETNO
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ...to i ja hocu, jedan iskren razgovor u četiri oka.....no ona uvijek ima neki razlog, bla,bla......nece biti nista, nece nista promijeniti, no kako si ja kazem nekad, nikad neznas....... |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... a jbg stari, ja neznam sta da napravis.....uvijek mos bit bezobrazan, ljudi se uvijek zapale kad ih neko odjebe...ako si nadjes curu i ona te vidi s tom curom sto posto ce te nazvat odjednom il ti poslat poruku, ali onda to nece bit fer prema toj drugoj curi.....a jbg, malo nek te boli, proc ce sve kad se budes zenio ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Da, drito, javit će mu se ako ga vidi sa drugom... ne tepe ga ovak na single, a sa nekom drugom pod rukom, ziher bi ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ja sam mislio da ti ucis pa bit ce ljubomorna kuzis.... pokusavam ga nagovorit da ubode nesto ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.