| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; Sorry imam pauzu! Da, pucat će od ljubomore i jedino kaj će ubosti bit će nekaj na vilicu!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Sorry imam pauzu!Da, pucat će od ljubomore i jedino kaj će ubosti bit će nekaj na vilicu! ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 238
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... a kak je nastavio brijem da ni to ne bi pogodio....mani se te cure decko, znam da je tesko,al proc ce sve.....malo se meni cini da ti pauza poduze traje necemo tako ni ti ni ja u iducu godinu
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
trudi se jbg nema druge ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Sve ono što si napisao o toj curi, je negativno, možda ona ima neke dobre kvalitete zbog kojih ti se sviđa (izgled), al mislim da te nije vrijedna. Radije ti pogledaj malo oko sebe sigurno će ti past za oko neka dobra cura. Ovu zaboravi jer nije te vrijedna. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... znam ja kako je kada te ženska mrzi a ti gineš za nju, vjeruj mi još je gore ako uopće nije svjesna tvoga postojanja... ne znam što bi u tvojoj situaciji, najvjerojatnije bih skupio muda, prišao joj, pozvao je na kavu kako bi razgovarali i riješili nesuglasice koje imate, najiskrenije bih joj rekao što osjećam, ako ne uspije, čekaj da joj se slegne, pa vidi...ako je i dalje neuspješno odi sa ekipom, nali se, zapjevaj tužbaljke, bit će ti valjda lakše...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 210
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... baš mi je jedan frend rekao....nazovi ju...reci joj da ide sa tobom van....ako ne, po nju doma......i onda je tvoja i onda je rekao da moram držati situaciju i onda se ona može slikat i onda je moja.......tak mi je dao jedan primjer, jer je jedan njegov frend to isto napravio i ta se ženska bojala da stvarno ne uđe unutra kod nje i zove ju, pa je brzo izašla sa njim van.....(tak neš i don't remember).... |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
priđi joj jednostavno na normalan način, kao čovjek, ne da ostaviš dojam psihopata![]()
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Ako te ne jebe ni pet posto možeš se ti okrenut na glavi, stajat na trepavicama, tako će i dalje biti... ne razumijem čemu forsiranje. Svu tu energiju i pažnju radije usmjeri prema nekoj kojoj će to biti drago.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.

Sorry imam pauzu!

necemo tako ni ti ni ja u iducu godinu
trudi se
jbg nema druge