| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ChrisMartin .....koju volite vise od hrane i vode, a ona vas ne tepe ni hmmmm (a i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ma moze mi doc frajer s milijun BMWa M5 i ne znam cega sve ne...Al ako mi dodje onaj kojeg volim nema tog BMWa koji ce to nadjacat....No way Sad potpisujem odmah da nikad u zivotu necu imat brdo love ako cu bit sretna s NJIM... mah ne znam zasto nitko ne vjeruje da u parama nije sve...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ma...ima da...dok ima novac ima sve, al da nedaj Boze izgubi te pare, izgubio bi i sve sto ima...Ma nema sanse da zelim imat takav zivot... Za mene je ljubav i sreca najvrijednije sto me cini sretnom...Kad to nemam nikakve pare me ne mogu razveselit i vratit mi osmijeh na lice... Al ja sam posebna priča, očito...Ne uklapam se u ove danasnje okvire ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-03-07 Godina: 29
Poruka: 454
![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
poznate su mi takve![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... eto takve frajere ko ti ne volim... Jer misle da su sve zenske sponzoruse...Znas kako mi to dize tlak... Al necu se raspravljat s tobom... Ja znam kakva sam i iza onog sto sam rekla stojim, a ti misli sto god zelis.
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... slažem se...to i poštujem, samo očito on ne poštuje moje...Al nije ni bitno... Sve 5 ![]()
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ako si joj nešto napravio da te mrzi, ne znam hoće li te ikad voljeti
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Pa nemoj se niti truditi. Odustani. Tek tada se počnu događati čudne stvari, pogotovo ako je bila svjesna da puziš za njom. Ženski mozak ti malo čudno funkcionira... |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

poznate su mi takve