| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; odustani od nje i ja sam imao istu situaciju ako se uspiješ sprijateljit s njon i onda odlučiš biti neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... odustani od nje i ja sam imao istu situaciju ako se uspiješ sprijateljit s njon i onda odlučiš biti nešto više s njon nabiče te ko zadnju krpu i neče ti se htjet ni javit zato ako uspiješ biti s njom frend nemoj ič riskirat budi zadovoljan s tim šta imaš a ustvari ti odluči ja sam ti samo reka šta ja mislim ali i ako te odbije nemoj kasnije za njon tugovat ima i drugih ženskih tako sam ja išao sam riskirat i sve izgubija i onda san bija tugova pisa pisme za nju radija blog o njoj ali onda sam jednog dana upozna jednu ljrpu i dobru osobu koja mi je umeđu vremeni postala cura i ona mi je pomogla da zaboravin ovu prošlu i vidiš da se sve na kraju dobro završi... misli svojon glavon nemoj nas slušat ja sam ti da primjer i sretno...i još mi nešto nije jasno zašto je voliš kad ona tebe mrzi jel zbog izgleda ili zbog čega uostalom šta se to mene tiče probaj nešto šta ti misliš da je pravilno pa vidi. SRETNO!!!
__________________ samo bjes, želja za osvetom, stvorit če od mene životinju I zato.... samo u jaja, samo u jaja, pokaži malom šta je tehnika ![]() ![]() |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Starter | Citat:
e sad kad san više pročita znaš šta probaj pošalji jon ogromni buket cviječa na kuči s porukom oču samo popričat s tobom ako očeš samo me nazovi "tvoje ime" "tvoj broj mob" ako nebude zvala ti je probaj zovnit i pitaj očeli ako kaže da neče jednostavno je zaboravi svati da je kučka jer da je normalna osoba tila bi s tobom pričat... ovo je samo savjet ti odluči šta češ da sam ja na tvom mjestu ja bi ovo napravija ![]()
__________________ samo bjes, želja za osvetom, stvorit če od mene životinju I zato.... samo u jaja, samo u jaja, pokaži malom šta je tehnika ![]() ![]() | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... "Suprotnost ljubavi nije mržnja već ravnodušnost. Ako mrziš, znači da ti je još uvijek stalo." (D.H.) Najbolje ići istinom, ravno u glavu. Pa šta bude, bude...
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... NITKO TE NE MOŽE MRZITI, A DA TE PRETHODNO NIJE VOLIO!!!! Možda te samo ne voli!!! ...ili joj ideš na živce. .... ili joj se gadiš?!?
__________________ |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
zelis taj razgovor! ona tebe nece zavolit u 10 minuta ili nesto tako. mozda razgovor zavrsi negativno...ne znas, al tebi je trenutno najbitnije dobit taj razgovor. i jednostavno se postavi tako tj, odaberi takav nacin da kad je pitas da normalna osoba mora pristat. ako u tom slucaju ne pristane, uvjerit ces se da je zenska kucka, a onda ubrzo i da nema razloga da se trudis zbog takve. | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... glavobolja od vina.. isss dok ide vuki joj e.. ma ne ne.. kaj ja znam ja ti nemrem pomoch.. uf ide suza.. no dobro...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.