Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; odustani od nje i ja sam imao istu situaciju ako se uspiješ sprijateljit s njon i onda odlučiš biti neš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 12:15   #61 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 31
hacker95
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hacker95
Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju....

odustani od nje i ja sam imao istu situaciju ako se uspiješ sprijateljit s njon i onda odlučiš biti nešto više s njon nabiče te ko zadnju krpu i neče ti se htjet ni javit zato ako uspiješ biti s njom frend nemoj ič riskirat budi zadovoljan s tim šta imaš a ustvari ti odluči ja sam ti samo reka šta ja mislim ali i ako te odbije nemoj kasnije za njon tugovat ima i drugih ženskih tako sam ja išao sam riskirat i sve izgubija i onda san bija tugova pisa pisme za nju radija blog o njoj ali onda sam jednog dana upozna jednu ljrpu i dobru osobu koja mi je umeđu vremeni postala cura i ona mi je pomogla da zaboravin ovu prošlu
i vidiš da se sve na kraju dobro završi...

misli svojon glavon nemoj nas slušat ja sam ti da primjer i sretno...i još mi nešto nije jasno zašto je voliš kad ona tebe mrzi jel zbog izgleda ili zbog čega uostalom šta se to mene tiče probaj nešto šta ti misliš da je pravilno pa vidi.

SRETNO!!!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:25   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 31
hacker95
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hacker95
Wink Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju....

Citat:
Pravi autor: hacker95 Pogledaj Poruke
odustani od nje i ja sam imao istu situaciju ako se uspiješ sprijateljit s njon i onda odlučiš biti nešto više s njon nabiče te ko zadnju krpu i neče ti se htjet ni javit zato ako uspiješ biti s njom frend nemoj ič riskirat budi zadovoljan s tim šta imaš a ustvari ti odluči ja sam ti samo reka šta ja mislim ali i ako te odbije nemoj kasnije za njon tugovat ima i drugih ženskih tako sam ja išao sam riskirat i sve izgubija i onda san bija tugova pisa pisme za nju radija blog o njoj ali onda sam jednog dana upozna jednu ljrpu i dobru osobu koja mi je umeđu vremeni postala cura i ona mi je pomogla da zaboravin ovu prošlu
i vidiš da se sve na kraju dobro završi...

misli svojon glavon nemoj nas slušat ja sam ti da primjer i sretno...i još mi nešto nije jasno zašto je voliš kad ona tebe mrzi jel zbog izgleda ili zbog čega uostalom šta se to mene tiče probaj nešto šta ti misliš da je pravilno pa vidi.

SRETNO!!!

e sad kad san više pročita znaš šta probaj pošalji jon ogromni buket cviječa na kuči s porukom oču samo popričat s tobom ako očeš samo me nazovi "tvoje ime"
"tvoj broj mob"

ako nebude zvala ti je probaj zovnit i pitaj očeli ako kaže da neče

jednostavno je zaboravi svati da je kučka jer da je normalna osoba tila bi s tobom pričat...

ovo je samo savjet ti odluči šta češ da sam ja na tvom mjestu ja bi ovo napravija
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 16:12   #63 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika g.g._nemesis

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
g.g._nemesis se izdvaja iz mase

"Suprotnost ljubavi nije mržnja već ravnodušnost. Ako mrziš, znači da ti je još uvijek stalo." (D.H.)

Najbolje ići istinom, ravno u glavu. Pa šta bude, bude...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 11:36   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

NITKO TE NE MOŽE MRZITI, A DA TE PRETHODNO NIJE VOLIO!!!!

Možda te samo ne voli!!!

...ili joj ideš na živce.

.... ili joj se gadiš?!?
Star 04-04-08, 00:30   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
Rodney se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: hacker95 Pogledaj Poruke
e sad kad san više pročita znaš šta probaj pošalji jon ogromni buket cviječa na kuči s porukom oču samo popričat s tobom ako očeš samo me nazovi "tvoje ime"
"tvoj broj mob"

ako nebude zvala ti je probaj zovnit i pitaj očeli ako kaže da neče

jednostavno je zaboravi svati da je kučka jer da je normalna osoba tila bi s tobom pričat...

ovo je samo savjet ti odluči šta češ da sam ja na tvom mjestu ja bi ovo napravija
e dobra ideja. ne mislim i ja doslovno ovako (cvijece i to...), al isplaniraj nesto pametno.
zelis taj razgovor! ona tebe nece zavolit u 10 minuta ili nesto tako. mozda razgovor zavrsi negativno...ne znas, al tebi je trenutno najbitnije dobit taj razgovor.
i jednostavno se postavi tako tj, odaberi takav nacin da kad je pitas da normalna osoba mora pristat.
ako u tom slucaju ne pristane, uvjerit ces se da je zenska kucka, a onda ubrzo i da nema razloga da se trudis zbog takve.
Rodney je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 03:54   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 714
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ha čuj....moža će ići možda ne a ako nejde, onda....well,
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 01:40   #67 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

glavobolja od vina.. isss dok ide vuki joj e.. ma ne ne..
kaj ja znam ja ti nemrem pomoch.. uf ide suza.. no dobro...
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 11:44   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Nemam pojma stari to ti je luda ženska psiha ja sam radi jedne sve proba i ništa
al bar sam nešto naućia iz toga
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111