| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kako vratiti... u Društvo forumu; ovo za škorpiona bi moglo bit...ja sam škorpion pa ima donekle "istine" iako je horoskop inače shit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti... ovo za škorpiona bi moglo bit...ja sam škorpion pa ima donekle "istine" iako je horoskop inače shit
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti... i ja sam skorpija. i istina je. pogotovo ono da nas se mora uzet ozbiljno ![]() uzmi meeeee
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti... Citat:
pa javi naravno ...
__________________ life goes around | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti... za djevicu istina 100% uz dodatak , ako znate pjevati ili čak i svirati neki instrument sve vam je oprošteno , sve toleriram osim laži tad ni pjesma ne pomaže
__________________ -misic- |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako vratiti... Citat:
Vaga – Pokažite što više zanimanja za vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske vještine. Naravno ne zaboravite svako malo udijeliti kompliment. Sve osobe rođene u znaku vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalnu ispriku. Ni previše ni premalo. Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspjeh neće izostati. A ako ovo upali prema jednoj vagi... ![]()
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, vratiti |
« prednosti
|
Jel moze pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

mozda da probam pod ribe ili rakove