| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kako vratiti... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: livija Djevica – Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju profinjenost . Na dogovoreni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti... Citat:
laž! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: kako vratiti... Zanimljivo,svaka ti cast!Ne vjerujem u horoskope,ali nisam pametnjakovic i ne mislim da sve znam!Uvijek volim poslusati neki dobar savjet,saslusati nekoga,necije misljenje,ne moram to napraviti ali volim razmisliti o tome,mozda netko ima pametnije razmisljanje!Mozda bih i probao nesto od toga da sam u takvoj situaciji!![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
![]() | Re: kako vratiti... Strijelac – Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strijelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće vam moći odoljeti. Najbolje bi bilo za početak s njim prihvatiti prijateljstvo i ne žuriti. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te biste se trebali uklopiti u njegovo društvo. Što prije ponovno postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti. e koda si rekao mojoj frendici koja me savjetovala kako da se priblizim curi koju volim(a usput sam sjebao stvar, ali mi je zao) i koja je isto strijelac...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, vratiti |
« prednosti
|
šta da radim??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.

Zanimljivo,svaka ti cast!Ne vjerujem u horoskope,ali nisam pametnjakovic i ne mislim da sve znam!Uvijek volim poslusati neki dobar savjet,saslusati nekoga,necije misljenje,ne moram to napraviti ali volim razmisliti o tome,mozda netko ima pametnije razmisljanje!Mozda bih i probao nesto od toga da sam u takvoj situaciji!