Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi kako vratiti... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: livija Djevica – Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju profinjenost . Na dogovoreni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-07, 11:29   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: kako vratiti...

Citat:
Pravi autor: livija Pogledaj Poruke

Djevica – Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju profinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vrijeme, uredite se, a ako ide do vas doma obavezno počistite stan. Svoju grešku u djevičinim očima ćete očistiti ako očistite sve oko sebe. Kupite lijep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni «gnjaviti», djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.
wtf?!

laž!
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:36   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
wtf?!

laž!
Je, je sine u pravu jer ja kao ponosna uredna djevica neznam kako je ovaj dio s knjigom za poklon dospio tamo, kako je to dospjelo tamo!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:36   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
wtf?!

laž!
možda ti je lagala da je još uvijek djevica
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:38   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Belial Pogledaj Poruke
Je, je sine u pravu jer ja kao ponosna uredna djevica neznam kako je ovaj dio s knjigom za poklon dospio tamo, kako je to dospjelo tamo!
ja nisam ponosan a ni uredan, a djevica sam (da)

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
zomg!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:39   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Sigurno, ne možda...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:51   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ja sam vodenjak i stvarno ako mi neko nešto skriva ili ako u neš sumljam
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:47   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

I ja sam škorpion. ..gle kolko nas ima! sigurno je nestalo struje u veljači
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:52   #28 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Joooc jedaaan
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 01:03   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Zanimljivo,svaka ti cast!Ne vjerujem u horoskope,ali nisam pametnjakovic i ne mislim da sve znam!Uvijek volim poslusati neki dobar savjet,saslusati nekoga,necije misljenje,ne moram to napraviti ali volim razmisliti o tome,mozda netko ima pametnije razmisljanje!Mozda bih i probao nesto od toga da sam u takvoj situaciji!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 16:44   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
ChrisMartin se izdvaja iz mase

Strijelac – Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strijelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće vam moći odoljeti. Najbolje bi bilo za početak s njim prihvatiti prijateljstvo i ne žuriti. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te biste se trebali uklopiti u njegovo društvo. Što prije ponovno postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.

e koda si rekao mojoj frendici koja me savjetovala kako da se priblizim curi koju volim(a usput sam sjebao stvar, ali mi je zao) i koja je isto strijelac......
ChrisMartin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, vratiti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108