Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi kako vratiti... u Društvo forumu; pa ovo za ribe je istina,samo ako je dečko stvarno zjb stvar onda mu ništa iz ovog horoskopa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 17:03   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy
Re: kako vratiti...

pa ovo za ribe je istina,samo ako je dečko stvarno zjb stvar onda mu ništa iz ovog horoskopa ne bi pomoglo da se ja smekšam
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 17:08   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Škorpion – Slobodno upotrijebite neke dramatične geste kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče škorpiona govor je prejeftin, pa riječi neće puno pomoći. Važno je djelovati kako biste zadovoljili škorpiona. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete se morati riješiti neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno

istina!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 17:48   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

Horoskop je sranje(u povjerenju )
Što se tiče vračanja najbolji način je priznati svoje prave i najdublje osjećaje,način razmišljanja i stavove prema toj osobi...
To je po meni stvarno najbolje,al treba bit jako iskren
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 21:04   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ja isto ne vjerujem u horoskop. Vjerujem u druge stvari.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 00:04   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 6
emanuella se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Ovo za rakove je istina da se sporo pale!
I za jarce je živa istina.Koji su to teški ljudi!
Unište ti volju,za životom!

JA SAM OVAN.ISTINA JE ŠTO PIŠE,ZA OVNOVE

Zadnji Uredio emanuella : 14-09-07 u 00:08.
emanuella je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 00:27   #36 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,170
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Ja sam ŠKORPION i ovo što piše za njih, što se mene tiče, poprilično je istina....iako ni ja baš nevjerujem u horoskope....ostalo nisam čitao
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 00:59   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma zahebi sve to nema pomoći ahaha
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 13:14   #38 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 228
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Jedan dio je istinit,jedan lažan,kao što to uvijek biva jer se ne može sve pogoditi.Već je netko napisao,a i ja se slažem,da je ovo za djevicu laž.
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 22:55   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-08
Godina: 22
Poruka: 280
smooky se izdvaja iz mase

Bikovi – Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.
sve ja tako napravio ali od pomirbe nista, ocito nefunkcionira za sve
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 23:00   #40 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Bikovi – Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Ja sam bik (9.5.) ali tako zajeban kako tu piše - nisam. To nije opis bikova nego mučitelja.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, vratiti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111