| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kako vratiti... u Društvo forumu; pa ovo za ribe je istina,samo ako je dečko stvarno zjb stvar onda mu ništa iz ovog horoskopa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kako vratiti... pa ovo za ribe je istina,samo ako je dečko stvarno zjb stvar onda mu ništa iz ovog horoskopa ne bi pomoglo da se ja smekšam
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti... Škorpion – Slobodno upotrijebite neke dramatične geste kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče škorpiona govor je prejeftin, pa riječi neće puno pomoći. Važno je djelovati kako biste zadovoljili škorpiona. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete se morati riješiti neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno istina!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako vratiti... Horoskop je sranje(u povjerenju )Što se tiče vračanja najbolji način je priznati svoje prave i najdublje osjećaje,način razmišljanja i stavove prema toj osobi... To je po meni stvarno najbolje,al treba bit jako iskren
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: kako vratiti... Jedan dio je istinit,jedan lažan,kao što to uvijek biva jer se ne može sve pogoditi.Već je netko napisao,a i ja se slažem,da je ovo za djevicu laž.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 280
![]() | Re: kako vratiti... Bikovi – Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju. sve ja tako napravio ali od pomirbe nista, ocito nefunkcionira za sve
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako vratiti... Bikovi – Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju. Ja sam bik (9.5.) ali tako zajeban kako tu piše - nisam. To nije opis bikova nego mučitelja. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, vratiti |
« prednosti
|
šta da radim??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

)
Tko rano rani,zahebo je pjevca