Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; Kako zatražiti broj od cure...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-02-08, 21:08   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-08
Poruka: 7
jurebareta se izdvaja iz mase
Arrow Kako zatražiti broj od cure

Kako zatražiti broj od cure
jurebareta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:12   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,482
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki
Re: Kako zatražiti broj od cure

tako da je pitaš
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:14   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,062
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ili pogledaš u telefonski imenik
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:14   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

dođeš do nje i veliš: ,,Curo, daj mi broj.''

Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:23   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

pogledaj film "Ne budi zao dok ispijaš juice u lošem kvartu" i pričekaj scenu dok lik imenom Loc Dog ne pita žensku za broj i naučit ćeš kak se to radi
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:24   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,062
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

pajo
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:37   #7 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Jigsaw puppet

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 18
Poruka: 45
Jigsaw puppet se izdvaja iz mase

Hahahahaha dok se ti mučiš da pitaš curu da ti da svoj broj, ja sam do tad našao broj svoje cure na internetu hahaha.
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:38   #8 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,416
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

pitaj ti fino tu curu: '' oces moj broj ?? '' ako ona uzme tvoj javit ce ti se sigurno... to je provjereno dobar nacin
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:47   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

pa i nije baš... jer malo koja će ti reći "neću!", ako nije zainteresirana uzet će ga iz pristojnosti

ja sam jednom rekao curi da mi treba njen broj jer će mi uskoro rođendan pa bi pozvao nju i frendicu.... i tako je upalilo

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 22:09   #10 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Poruka: 1,416
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

Citat:
Pravi autor: Markan Pogledaj Poruke
pa i nije baš... jer malo koja će ti reći "neću!", ako nije zainteresirana uzet će ga iz pristojnosti
reko meni se jos nije dogodilo... ali i vidi se po njenom ponasanju dali je zainteresirana tako da mislim da tu nema nekakvih problema
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103