| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; Kako zatražiti broj od cure... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Ili pogledaš u telefonski imenik ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure pogledaj film "Ne budi zao dok ispijaš juice u lošem kvartu" i pričekaj scenu dok lik imenom Loc Dog ne pita žensku za broj i naučit ćeš kak se to radi ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure pajo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: Saw baza Godina: 18
Poruka: 45
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Hahahahaha dok se ti mučiš da pitaš curu da ti da svoj broj, ja sam do tad našao broj svoje cure na internetu hahaha. ![]()
__________________ Hello Michael,i want we play the game. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako zatražiti broj od cure pa i nije baš... jer malo koja će ti reći "neću!", ako nije zainteresirana uzet će ga iz pristojnosti ja sam jednom rekao curi da mi treba njen broj jer će mi uskoro rođendan pa bi pozvao nju i frendicu.... i tako je upalilo ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:32.