| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; Pitas je da ti treba mob za kratki poziv.... pobjegnes ca sa mobom....sad imas i broj i mobitel... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako zatražiti broj od cure ja sam mislil pitat svoju frizerku za broj al nekaj sam se zjebal....sad moram zmisljat kaj da joj velim kad odem do nje da me ne gleda ko da sam s marsa pal...ono...a imal sam sansu.....fakat je tesko do broja doci kad si takav lik ko ja....zblesira se kad mu se maca vrzma oko repa....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure ako poznas curu najbolje ti je normalno ju zatraziti broj,ove fore oces moj broj su jadne i nemoj ih isprobavati...ako ju ne poznaš onda ju prvo bolje upoznaj,nemoj sad bas od stranca traziti broj...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Citat:
![]() Zadnji Uredio cocopuff : 10-02-08 u 10:06. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.