Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; evo baš sam se otišel naručiti za šišanje, a na svu sreću je bila gužva, a telefon ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-08, 10:38   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar
Re: Kako zatražiti broj od cure

evo baš sam se otišel naručiti za šišanje, a na svu sreću je bila gužva, a telefon joj je u kvaru(fiksni), pa sam reko nek mi da brojh moba da ju nazovem tijekom dana, pa da se sve detaljno dogovorimo oko frizure, a poslje bude išlo sve svojim tokom....

...imam broj...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 11:04   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Prvo s njom razgovaraj, a onda će se ona sama ponuditi da ti ga da. Ili ako vidiš da je malo sramežljivija jednostavno pitaj "Daj mi broj, rado bi nekad s tobom otišao na kavu" i to ti je to.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 11:11   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

pa uopće nije bed, došo sam do broja, veoma lako...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:11   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
pa uopće nije bed, došo sam do broja, veoma lako...
e, sad joj samo moras dati do znanja da nisi htio broj samo zbog frizura
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:15   #25 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa prvo ju gledaš iz daljine-onda joj priđeš-ako ste u discu zaplešeš malo oko nje-zatim se upoznate-pa opet plešeš-i onda joj na kraju kažeš da ti je bilo lijepo s njom i pitaš ju dal bi ti mogla dat svoj broj da to ponovite...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:18   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ja sam skuzil da nema kruha od tih u diskacu i kojekakvim bircozima kad je neki party....mozda u bircu ovak prek dana....ma drzim se ja svoje frizerke rade....ne trebam broj bar ne odma...znam di radi...kavica se da dogovorit i bez broja...na licu mjesta....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:23   #27 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

zašto misliš da nema kruha od cura u diskaču?!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:33   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

zato kaj....ovak....ak si u diskacu il na nekom partyu podrazumijeva se da ti je na pameti prvo zabava a ne lov na cure...tak isto s njihove strane makar ima individua koje su dosle nac nekaj i za pojebat...

....probal sam ja nekolko puta neke curke koje su mi se ucinile zanimljivima opce upoznat i eventualno broj copit....al nejde to bas tak lako...nije mi cilj vratit se doma s brojem...to nikak...idem se provest...al teze je copit broj i upoznat se u takvom okruzenju nek u nekom nazovima ga "kontroliranijem" okruzenju...

nakon tih nekolko odjeba sam odustal....i dobro kaj sam to napravil jer sam naisel na po meni nebruseni dijamant...

ma tesko je to sve objasnit....jednostavno je to tak kak te oce....meni sada vise nebitno....uletilo mi je u oko jedno bice i njega cu se probat drzat....pa bumo vidli...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:41   #29 (permalink)

a dosta likova izađe van u disco lovit... pa sline za ženskama,i svaku drugu bi okrenuli da mogu!! to mi se baš ne sviđa.... a dobro ima i cura koje izađu van lovit....
a dobro drži se tog svog bića,sretno ti
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 15:25   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
a dosta likova izađe van u disco lovit... pa sline za ženskama,i svaku drugu bi okrenuli da mogu!! to mi se baš ne sviđa.... a dobro ima i cura koje izađu van lovit....
a dobro drži se tog svog bića,sretno ti
to ti misliš
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108