| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; evo baš sam se otišel naručiti za šišanje, a na svu sreću je bila gužva, a telefon ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako zatražiti broj od cure evo baš sam se otišel naručiti za šišanje, a na svu sreću je bila gužva, a telefon joj je u kvaru(fiksni), pa sam reko nek mi da brojh moba da ju nazovem tijekom dana, pa da se sve detaljno dogovorimo oko frizure, a poslje bude išlo sve svojim tokom.... ...imam broj... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Prvo s njom razgovaraj, a onda će se ona sama ponuditi da ti ga da. Ili ako vidiš da je malo sramežljivija jednostavno pitaj "Daj mi broj, rado bi nekad s tobom otišao na kavu" i to ti je to. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako zatražiti broj od cure pa prvo ju gledaš iz daljine-onda joj priđeš-ako ste u discu zaplešeš malo oko nje-zatim se upoznate-pa opet plešeš-i onda joj na kraju kažeš da ti je bilo lijepo s njom i pitaš ju dal bi ti mogla dat svoj broj da to ponovite... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako zatražiti broj od cure ja sam skuzil da nema kruha od tih u diskacu i kojekakvim bircozima kad je neki party....mozda u bircu ovak prek dana....ma drzim se ja svoje frizerke rade....ne trebam broj bar ne odma...znam di radi...kavica se da dogovorit i bez broja...na licu mjesta....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako zatražiti broj od cure zato kaj....ovak....ak si u diskacu il na nekom partyu podrazumijeva se da ti je na pameti prvo zabava a ne lov na cure...tak isto s njihove strane makar ima individua koje su dosle nac nekaj i za pojebat... ....probal sam ja nekolko puta neke curke koje su mi se ucinile zanimljivima opce upoznat i eventualno broj copit....al nejde to bas tak lako...nije mi cilj vratit se doma s brojem...to nikak...idem se provest...al teze je copit broj i upoznat se u takvom okruzenju nek u nekom nazovima ga "kontroliranijem" okruzenju... nakon tih nekolko odjeba sam odustal....i dobro kaj sam to napravil jer sam naisel na po meni nebruseni dijamant... ma tesko je to sve objasnit....jednostavno je to tak kak te oce....meni sada vise nebitno....uletilo mi je u oko jedno bice i njega cu se probat drzat....pa bumo vidli...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako zatražiti broj od cure a dosta likova izađe van u disco lovit... pa sline za ženskama,i svaku drugu bi okrenuli da mogu!! to mi se baš ne sviđa.... a dobro ima i cura koje izađu van lovit.... a dobro drži se tog svog bića,sretno ti ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako zatražiti broj od cure Citat:
![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.