| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Anthony to ti misliš aha...ja sam se uvjerila u to-kad sam gledala likove kako svaku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Znaš onaj postupak kad otvoriš usta sa željom da ju zatražiš broj,dođeš do nje i kažeš joj da ti da broj?E tako! Mislim,što je to teško postalo.Nije ni čudo da današnja mladež nije u formi kad se ni usta ne trudi otvorit'. ![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure 1. saznaj kojim putem se vraća iz škole (il sa posla). 2. odaberi lokaciju susreta po principu - što manje pogleda, bit će više dvogleda (glupa rima ali štima )3. kada naiđe mlatni je po glavi letvom 4. e da, ovo treba pod 3. a ono pod 3. ovdje pod 4. Prije "susreta" s njom, navuci hulahopku na glavu. 5. ukradi joj mobitel. 6. kad dođeš doma s njenog mob nazovi sebe i imaš njezin broj. ![]() 7. baci sve dokaze svoga (ne)djela kao i ono što si "zapljenio" u obližnju rijeku. Zadnji Uredio sebastijan : 10-02-08 u 19:35. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Trebas postići da joj se svidiš i onda će ti ga ona sama dati. Prvo joj priđeš i pitaš je nešto bez veze, probudiš joj interes za tebe, a zatim se udaljiš. Ako si joj se svidio ona će sama naći način da ti ponovo priđe i tada kreni u akciju.
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 19
Poruka: 7
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Ne znam za druge al kod moje frendice je upalilo. Ona i neki lik se stalno pogledavali u disku. I sad vrijeme je već da odemo, a ona tužna šta se nije upoznala s njim. Krenemo polako kući i on nju povuče za rukav, kaže joj svoje ime i stavi joj papirić u ruku. Ona zbunjena dođe do mene i otvori papirić na kojem je bio njegov broj. takva originalnost je uvijek slatka i ne možeš odoljeti da se ne javiš barem jednom porukom toj osobi... I, naravno, eto ti broja... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.

)