| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; o da, ta će sigurno popušit foru. Inače ovo lažno iskazivanje osjećaja cure organski ne podnose. kolko sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: kutina Godina: 27
Poruka: 2
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure o da, ta će sigurno popušit foru. Inače ovo lažno iskazivanje osjećaja cure organski ne podnose. kolko sam ja upućena, a žensko sam i imam dosta frendica. Još uvijek mi nije jasno kak netko može reći da te voli, a ne zna ni kak se zoveš nit kakva si osoba uopće..... nisi ćula za ljubav na prvi pogled
__________________ PLAY STATION...... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Pa recimo ne tražiš broj a s vremenom u teb počne rasti frustracija zbog vlastite neodlučnosti Dođeš na rub neuroticizma i ludila i jednog dana sav izvan sebe, staneš pred nju i iz čista mira počneš govorit nešto tipa-'' e sad mi te je stvarno dosta, i tebe i tvog jebenog broja..i znaš šta?..više me ne zanimaš ni ti, ni tvoj broj ni ništa u vezi tebe je l to jasno?..Jesmo se skužili?..iIšto se mene tiče, ti i ja smo prošlost, gotovi, nema nas više..dobro? Ona,naravno, cijelo to vrijeme nema pojma o čemu ti pričaš i u nevjerici bulji u tebe..I onda nakon svega ona traži tvoj broj da te može nazvati za par dana i pitati jesi li dobro.Da, mislim da bi to moglo upaliti. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.