Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; o da, ta će sigurno popušit foru. Inače ovo lažno iskazivanje osjećaja cure organski ne podnose. kolko sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-08, 10:03   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 27
Poruka: 2
lluket12 se izdvaja iz mase
Re: Kako zatražiti broj od cure

o da, ta će sigurno popušit foru. Inače ovo lažno iskazivanje osjećaja cure organski ne podnose. kolko sam ja upućena, a žensko sam i imam dosta frendica. Još uvijek mi nije jasno kak netko može reći da te voli, a ne zna ni kak se zoveš nit kakva si osoba uopće..... nisi ćula za ljubav na prvi pogled
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:33   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,948
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Nemam pojma, nazovite me pa da vidim.

Broj dajem na PM
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:34   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

čuj..
Daj mi za poruku i pozovi se na mob
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:44   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-08
Poruka: 117
psycho boy se izdvaja iz mase

kažes ovako:
prica se da F.B.I prisluskuje mobilne mreže, pa daj mi reci svoj broj da provjerim da tebe ne prisluskuju
psycho boy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:49   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,831
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: metalka Pogledaj Poruke
Znaš onaj postupak kad otvoriš usta sa željom da ju zatražiš broj,dođeš do nje i kažeš joj da ti da broj?E tako!
Mislim,što je to teško postalo.Nije ni čudo da današnja mladež nije u formi kad se ni usta ne trudi otvorit'.
To je to, zar je to tako teško, meni je svaka dala koju sam pitao
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:51   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja nikad ne bih pitala broj
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:53   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,831
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ja nikad ne bih pitala broj
A šta je to tako teško...
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:58   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Meni da, i nikad ne bih prišla dečku :/
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 21:43   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,601
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja isto nikad od cura nisam pita brojeve.....ustvari jesam, ali jako malo puta....
he finally was dead.
kresola je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 13:30   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase

Pa recimo ne tražiš broj a s vremenom u teb počne rasti frustracija zbog vlastite neodlučnosti Dođeš na rub neuroticizma i ludila i jednog dana sav izvan sebe, staneš pred nju i iz čista mira počneš govorit nešto tipa-'' e sad mi te je stvarno dosta, i tebe i tvog jebenog broja..i znaš šta?..više me ne zanimaš ni ti, ni tvoj broj ni ništa u vezi tebe je l to jasno?..Jesmo se skužili?..iIšto se mene tiče, ti i ja smo prošlost, gotovi, nema nas više..dobro? Ona,naravno, cijelo to vrijeme nema pojma o čemu ti pričaš i u nevjerici bulji u tebe..I onda nakon svega ona traži tvoj broj da te može nazvati za par dana i pitati jesi li dobro.Da, mislim da bi to moglo upaliti.
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108