| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; ne treba ti broj. mislim ak već pristupaš složi neki razgovor da vidiš tko je i što je. na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure ne treba ti broj. mislim ak već pristupaš složi neki razgovor da vidiš tko je i što je. na kraju može ispasti da broj nisi ni trebao. e sad, kak pristupit? najbolje s nekom duhovitom forom, il izvališ nešto simpatično. štajaznam, tako nešto. samo nemoj doći i pitati daš mi broj, jer će reći ne dam.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Joj,ljudi,kako ste takvi?Pa,zar ne vidite,da covjeku,je potreba pomoc,a vi odmah tako,protiv njega..uhuuh..Ma ne slusaj ti momak,ove,ovo ti je sve ziva,sprdacina..uzivaj! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure uvati se u neku spiku s njon... i onda jednostavno pitaj.. cuj jel mi mos dat svoj broj...? i eto...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure ako je zainteresirana za razgovor pitaš ju da ti da broj da se dogovorite za kavu ili nešto slično,glavno da ne djeluješ nametljivo i zbunjeno nego onak pristojno i izravno ajme mog savjeta... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Evo danas je jedan dečko iz srednje zatražio moj br. Na pitanje "jel imate što pitati studente", on je rekao "ja bi pitao broj ove studentice u zelenom" ![]() To se zove hranrost... a ja sam se morala pohvalit ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.

)