| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako zatražiti broj od cure u Društvo forumu; Dođeš joj i kažeš: "Izgubio sam svoj broj, posudiš mi svoj?" upalit će... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 339
![]() | Re: Kako zatražiti broj od cure Dođeš joj i kažeš: "Izgubio sam svoj broj, posudiš mi svoj?" upalit će ![]()
__________________ Postoje noci kad suze same teku, kad covjek umire od boli, kad nema snage da moli, a osjeca samo jedno; da nekog voli... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako zatražiti broj od cure a hebote, pa zatražiš njen broj od neke frendice ili preko MSN-a ili tako nečeg Ja tražim samo uživo. Dođe, ruke u đepove, i kažeš : Aj, daj ti meni svoj broj, još nemam tvog I mene ni jedna nije odbila Kaj imaš filozofirati |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 19
Poruka: 7
![]() | ne znam... više sam tip za veze tak da su mi do sada uglavnom dečki bili osobe koje sam poznavala poprilično dugo. bratovi frendovi uglavnom ako traže moj broj nikad me ne pitaju direktno nego od frendica traže...i onda dobijem poruku tipa nisam zgodan, ali sam nezgodan...(dobro, loš primjer). a bilo je i onih, ej sorry, jel si ti možda sinoć maznula onu čašu od paga koju sam ja htio. ajmo se nać, a ti ju ponesi sa sobom da je još poslijednji put vidim. humor uvijek pali
__________________ sic est in fatis... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

upalit će 

dobra dobra....