Stranica 2 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 32

Kako zbariti curu iz videoteke???

Raspravljate o temi Kako zbariti curu iz videoteke??? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; hahahahaha.... mislim da bi me poslala u kur..! Ne jel ima neko kakav ozbiljan prijedlog...

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Re: Kako zbariti curu iz videoteke???

hahahahaha.... mislim da bi me poslala u kur..!

Ne jel ima neko kakav ozbiljan prijedlog

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    ima sise
    Zar postoji neka žena bez sisa?

kak se zove
    Jel je ti želiš zbariti ili samo pitati kako se zove?

Ako je želiš samo pitati kako se zove, probaj s osmjehom i jednostavnim "Ja sam ________" i pruži joj ruku na šta ćeš čuti njeno ime...

A ako je želiš zbariti, probaj jednostavnim razgovorom, budi simpatičan i nenametljiv...

I probaj prvo doznati ako ima dečka...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

kad sam rekao da ima sise mislio sam na to da ima velike sise
    Inače mi nikad nije bio bed al sada je stvarno neak čudno

Regularni forumaš Avatar od korisnika Mr. Unknown
    Datum registracije
    19-10-09
    Starost
    23
    Poruka
    235
    Liked
    1 times

talačka kriza i stokholmski sindrom!!
    ko tebe kamenom ti njega kruhom

prof. Foruma Avatar od korisnika MalikTintilinić
    Datum registracije
    27-11-07
    Starost
    26
    Poruka
    1,300
    Liked
    1 times

Khm....trebaš biti mudar.

Daklem, uletiš u videjoteku i malo kao tražiš filmove. Nakon nekog vremena pitaj je da ti preporuči kakav film ono romantični za samce recimo. Odmah će joj indirektno dati do znanja da si sam a još ako bude znala masu takvih filmova - vjerojatno je i ona sama. Ako kaže "ma ne znam ti ja" odjebeš je u svakom slučaju jer šta će ti takva. Ne želiš curu koja radi u videoteci a ne zna preporučiti film. Što ti to govori? Da sjedi za pultom i šalje samo SMS poruke. Ima jebača. To su prvi koraci.

Pogledaš film (ako je preporučila) i kažeš da si oduševljen. Budući da ima tako dobar ukus za filmove pitaš je da li bi htjela s tobom u kino da nešto skupa pogledate. Ako odbije...sve ti je jasno. Ako kaže da, ne samo da ćeš saznat ime nego i dosta toga više.
    Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata

Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times
    e baš ću to probat!
    E a daj mi reci što sa konobaricama? Ima još jedna koja mi se sviđa. Toj znam ime i čuo sam da je pitala ovu tajnicu u firmi da kako se ja zovem i jel imam curu i koliko imam godina. Tajnica od starog je glupa ko šlapa pa je rekla da imam curu na što je ta Ivančica rekla da i ona ima dečka, vjerovatno zato da ja nebi nešto pomislio... Bio sam sinoć kod nje na kavi i iznenadila se kad sam joj rekao da nemam curu. Namignula mi je neki dan! Jel to znači nešto? U srijedu ću probat sa ovom iz videoteke a sutra sa konobaricom.

Citat Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
    Budući da ima tako dobar ukus za filmove pitaš je da li bi htjela s tobom u kino da nešto skupa pogledate. Ako odbije...sve ti je jasno. Ako kaže da, ne samo da ćeš saznat ime nego i dosta toga više.
    e jbt pa u Karlovcu nema kina već 2 godine...
    Kaj sad?
    Zadnji Uredio daidza : 06-12-09 u 16:41

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Vodi je u kazalište...

Jel imate toga?

A ako nemate, vodi je na pecanje... Bar imate 4 rijeke...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

''daj zdepi, znam da imaš'' možda upali a ako i ne upali bar ćeš bit car

prof. Foruma Avatar od korisnika MalikTintilinić
    Datum registracije
    27-11-07
    Starost
    26
    Poruka
    1,300
    Liked
    1 times

e baš ću to probat!
    E a daj mi reci što sa konobaricama? Ima još jedna koja mi se sviđa. Toj znam ime i čuo sam da je pitala ovu tajnicu u firmi da kako se ja zovem i jel imam curu i koliko imam godina. Tajnica od starog je glupa ko šlapa pa je rekla da imam curu na što je ta Ivančica rekla da i ona ima dečka, vjerovatno zato da ja nebi nešto pomislio... Bio sam sinoć kod nje na kavi i iznenadila se kad sam joj rekao da nemam curu. Namignula mi je neki dan! Jel to znači nešto? U srijedu ću probat sa ovom iz videoteke a sutra sa konobaricom.

e jbt pa u Karlovcu nema kina već 2 godine...
    Kaj sad?
    A jbg, sad, nisam ja jebavo i ove iz videoteke i konobarice. Ako baca hintove samo stupi u kontak s njome. Nemaš tu brige onda. Pozovi je na klizanje na klizalište u karlovcu.

Nema kina....hm....pozovi je na pizzu doma i skini film s torrenta pa gledajte.
    Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata

Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

sad sam se zapalio za konobaricu... danas kad sam bio na kavi kod nje, rekla mi je da u današnje vrijeme ima sve više parova kao mlađi muškarci-starije žene... na što je onda rekla da voli mlađe a ja odma ko iz puške: Da, da i meni su starije žene ozbiljnije i bolje. pogledala me koda me hoće jebat

Jbg. kad nema kina moram tražit drugu!!!

Ta konobarica nije baš barbika u faci ali ima dobre dude i ima iz čega prdnut
    Zadnji Uredio mata17boy : 07-12-09 u 17:27

Lajkaj nas na Facebooku