| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; Konačno ste upoznali osobu s kojom čete podijeliti dobro i zlo u zajedničkom životu i razmišljate o svečanosti kojom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Konačno ste upoznali osobu s kojom čete podijeliti dobro i zlo u zajedničkom životu i razmišljate o svečanosti kojom ćete obilježiti dan zajedničkog ulaska u brak .Kako ćete biti odjeveni ?.Koliko će biti uzvanika?....![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Velika slavonska luda svadba Šalim se.. nisam baš razmišljala o tome, znam jedino kako bih voljela izgledati a ovo ostalo don't know....
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Na mojoj svadbi če biti moji najbliži,niš veliko!A na sebi ću imat,mogu to reč sa sigurnošču,vjenčanicu! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? I ja bi htjela vjenčanicu. Onako, pravu vjenčanicu, raskošnu, sa cvjetićima, nebitna boja... Jednom se udajem (nadam se), pa vjenčanicu MORAM imati! O tome kakvo vjenčanje želim uopće nisam nikada razmišljala niti ikako mogu zamisliti. U biti mi je nebitno da li bilo 500 ljudi ili 5, da li će to biti u Las Vegasu ili u nekoj sali. Bitno je samo za koga se udajem. I da se udajem u Crkvi! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Ja i dragi...pijani kockamo u Las Vegasu....u 3 ujutro nam postane dosadno i odemo u Wedding Chapel koja radi cijelu noć i tamo nas vjenča neka propala kopija Elvisa.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Citat:
kad se vratim doma, moji bi popizdili! tooo! ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? kakvo vjencanje sa jedne strane voljela bi da bude veliko i ludo, onako prava fešta i da svi dobro jedu i piju sa druge strane i malo mirno vjencanje u krugu bliznjih bi mi isto odgovaralo. ne znam, razmisljat cu o tome kad dode vrijeme (ako uopce dode )
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Na nekoj plazi u Grckoj recimo, ja vise u kostimu nego u vjencanici, baklje, kokteli, uzvanici samo mladi( za starce bi neku festicu napravila kad bi se vratila kuci ), DJ koji pusta sve sta mi padne na pamet, nocno kupanje, plesanje u plicaku... Onda bi ja i dragi ostali jos 7-8 dana u Grckoj na medenom mjesecu ili otisli na krstarenje Azurnom obalom...
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
« Depresija
|
A papir trpi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.

Konačno ste upoznali osobu s kojom čete podijeliti dobro i zlo u zajedničkom životu i razmišljate o svečanosti kojom ćete obilježiti dan zajedničkog ulaska u brak .Kako ćete biti odjeveni ?.Koliko će biti uzvanika?....

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!