Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; Konačno ste upoznali osobu s kojom čete podijeliti dobro i zlo u zajedničkom životu i razmišljate o svečanosti kojom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 16:59   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase
Talking Kakvu svadbu priželjkujete?

Konačno ste upoznali osobu s kojom čete podijeliti dobro i zlo u zajedničkom životu i razmišljate o svečanosti kojom ćete obilježiti dan zajedničkog ulaska u brak .Kako ćete biti odjeveni ?.Koliko će biti uzvanika?....

gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:12   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Kakvu svadbu priželjkujete?

Pa valjda ću imati vjenčanicu. A uzvanika će biti onoliko koliko ih steknem do tada!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:16   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Negdje u prirodi, bogu iza nogu. Uzvanici- kumovi. Fešta doma kad se vratim s medenog mjeseca. Obučena? Nebitno, nekkva haljina.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:18   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Velika slavonska luda svadba Šalim se.. nisam baš razmišljala o tome, znam jedino kako bih voljela izgledati a ovo ostalo don't know....
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:36   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Na mojoj svadbi če biti moji najbliži,niš veliko!A na sebi ću imat,mogu to reč sa sigurnošču,vjenčanicu!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 19:41   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I ja bi htjela vjenčanicu. Onako, pravu vjenčanicu, raskošnu, sa cvjetićima, nebitna boja...
Jednom se udajem (nadam se), pa vjenčanicu MORAM imati!

O tome kakvo vjenčanje želim uopće nisam nikada razmišljala niti ikako mogu zamisliti. U biti mi je nebitno da li bilo 500 ljudi ili 5, da li će to biti u Las Vegasu ili u nekoj sali. Bitno je samo za koga se udajem. I da se udajem u Crkvi!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 09:53   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,509
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja i dragi...pijani kockamo u Las Vegasu....u 3 ujutro nam postane dosadno i odemo u Wedding Chapel koja radi cijelu noć i tamo nas vjenča neka propala kopija Elvisa.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 11:23   #8 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Ja i dragi...pijani kockamo u Las Vegasu....u 3 ujutro nam postane dosadno i odemo u Wedding Chapel koja radi cijelu noć i tamo nas vjenča neka propala kopija Elvisa.
dobra ideja!
kad se vratim doma, moji bi popizdili! tooo!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 12:18   #9 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

kakvo vjencanje

sa jedne strane voljela bi da bude veliko i ludo, onako prava fešta i da svi dobro jedu i piju
sa druge strane i malo mirno vjencanje u krugu bliznjih bi mi isto odgovaralo.

ne znam, razmisljat cu o tome kad dode vrijeme (ako uopce dode )

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 17:47   #10 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Na nekoj plazi u Grckoj recimo, ja vise u kostimu nego u vjencanici, baklje, kokteli, uzvanici samo mladi( za starce bi neku festicu napravila kad bi se vratila kuci ), DJ koji pusta sve sta mi padne na pamet, nocno kupanje, plesanje u plicaku... Onda bi ja i dragi ostali jos 7-8 dana u Grckoj na medenom mjesecu ili otisli na krstarenje Azurnom obalom...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: svadba, udaja, zenidba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103