| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; Rodbina, prijatelji, puno cvijeća, tamburaši...i definitivno neka dobra zezancija za sve koji nisu oženjeni. to mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-08 Lokacija: Sesvete Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Rodbina, prijatelji, puno cvijeća, tamburaši...i definitivno neka dobra zezancija za sve koji nisu oženjeni. to mi je super!!!puno dobre klope i kolača
__________________ ja nisam patka ga ga |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: Sesvete Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? mislim da je sve to žalosno. idealno isto nije dobro, ali ljubav i sreća su najbitniji. razumjevanje i sreća. kad voliš a znaš da je isto s druge strane puno je lakše ![]() |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? trenutno sam u fazi "ne prizeljkujem ju", zasto unistavati nesto sto je jako lijepo? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.