| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; uf nekaj rodbine pa prijatelja dosta i dernek do jutra. pa to ću napraviti jednom u životu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Lako za svadbu, bitno da se ja i gospodična slažemo , svadba je manje bitna, samo još jedna materijalna stvar, ali naravno da će to bit veselica godine ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Moram se dogovorit s MASTER CHEF-om! Ja bi neku malu! Onak svadbičićicu!!! sitnu,mini u krugu najbližih!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 32
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? ja bi veeeeeeeeeliku svadbu sa 500-tinjak ljudi...pravi dernek, nadam se da ce bit samo jednom u zivotu pa zato ![]()
__________________ Kad ti je dobro, kad te pogleda Bog, i kad se moliš za nekoga svog, sjeti se mene, sjeti se mene, spomeni me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.

pa to ću napraviti jednom u životu

, svadba je manje bitna, samo još jedna materijalna stvar, ali naravno da će to bit veselica godine

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!