| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; raskošna bijela vjenčanica obavezno mora biti... bez toga nema šanse da se udam... a svadba kao svadba bit će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? raskošna bijela vjenčanica obavezno mora biti... bez toga nema šanse da se udam... a svadba kao svadba bit će isto tako obavezno u Crkvi... a pošto sam ja istrijanka i svadba će bit istrijanska... ali do toga ima još vremena...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? ja san uvik maštala ona vjenčanja u crkvi s puno uzvanika... a mene privlače osobe koej su nacionalna manjina... pa ako tako naatavim... mogu zaboravit crkveno...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? da budu svi pijani da se svira rokenrol!
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #17 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? ja u odijelu ...buduca sretnica u onome sto ona hocemali pir 10-15 ljudi otprilike (mi, kumovi i njihova pratnja, roditelji, braca i sestre i njihovi partneri)... tjedan poslije festa za ekipu mislim da ce biti tako nekako |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? prije nego završim fax ništa. ne očekivan žene da budu čisto kućanice, even the rights equally!!! ne previše ali ništa megalomanski, onako srednje.
__________________ De gustibus non est disputandum Zadnji Uredio daidza : 05-05-07 u 13:12. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? pa samo da sam s voljenom osobom i da imamo iznajmljenu limuzinu bez krova...nista vise, ostalo cu planirat kad dode vrijeme
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
« Depresija
|
A papir trpi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.

i ocu se vozit u cofiju do crkve
to mi jedino zasad pada na pamet

bbbbbbbbbbjjjjeeeeeeeeeežžžžžžžžiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!