| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; Hercegovac sam, a volio bi sve kontra od hecegovačke svadbe. Počelo mi je ići na neku stvar previše ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Hercegovac sam, a volio bi sve kontra od hecegovačke svadbe. Počelo mi je ići na neku stvar previše ljudi po svadbama, po 500 osoba se skupi na večerama u restoranima. Ja bi nešto intimno, u užem krugu obitelji, ali vjerojatno neću ja sam odlučivati, pa ne vjerujem da će biti po mojim željama. Vjerojatno i mene čeka repriza ovih pirova na koje me često pozivaju. Naime, svake subote skoro, soim u korizmi sam negdje na piru, i na svakom piru se najmanje se ostavi iznad 100 eura mladencima. Treba samo raditi za to ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Ne priželjkujem,sto duže solo ili u katkim vezama to bolje... Nikada više duge veze...nadam se da ću izabrati pravog partnera za udaju,toga se najviše bojim da ne pogriješim,a moja srodna duša negdje tuguje sama ![]() Neku veliku na kojoj će biti svi moji dragi ljudi,poznanici....ma sviiiiiiii
__________________ life goes around |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Kud sinko u srijedu , srijedom je Liga prvaka. Malo OT - nedavno mi se prijatelj iz ZG ženio. Na kraju ceremonije svećenik kaže - čestitajte si - mladoženja ga zbunjeno pogleda , okrene se i izljubi kuma ... a ona ga gleda onako na rubu suza P.S Ja ne bih vjenčanicu ... steže me u struku. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Citat:
![]() moja rodbina (koje ima), njegova, i prijatelji......taman tu negdje ![]() ma sala. samo znam da zelim imati vjencanicu koliko nas je zbilja nije bitno, glavno da su pored mene oni koji mi najvise znace ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
« Depresija
|
A papir trpi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

Svi smo mi MASS SARR

koliko nas je zbilja nije bitno, glavno da su pored mene oni koji mi najvise znace