Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; Hercegovac sam, a volio bi sve kontra od hecegovačke svadbe. Počelo mi je ići na neku stvar previše ljudi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 08:36   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Kakvu svadbu priželjkujete?

Hercegovac sam, a volio bi sve kontra od hecegovačke svadbe. Počelo mi je ići na neku stvar previše ljudi po svadbama, po 500 osoba se skupi na večerama u restoranima.
Ja bi nešto intimno, u užem krugu obitelji, ali vjerojatno neću ja sam odlučivati, pa ne vjerujem da će biti po mojim željama. Vjerojatno i mene čeka repriza ovih pirova na koje me često pozivaju. Naime, svake subote skoro, soim u korizmi sam negdje na piru, i na svakom piru se najmanje se ostavi iznad 100 eura mladencima. Treba samo raditi za to

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 01:15   #22 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

još ne razmišljam o tome,ali sigurno će biti sa stilom
ipak bi trebala jednog dana biti event manager
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 14:10   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Ne priželjkujem,sto duže solo ili u katkim vezama to bolje...
Nikada više duge veze...nadam se da ću izabrati pravog partnera za udaju,toga se najviše bojim da ne pogriješim,a moja srodna duša negdje tuguje sama
Neku veliku na kojoj će biti svi moji dragi ljudi,poznanici....ma sviiiiiiii
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:27   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ja ću se ženit u srijedu da si ne sjebem vikend
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:50   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ja ću se ženit u srijedu da si ne sjebem vikend
Kud sinko u srijedu , srijedom je Liga prvaka.

Malo OT - nedavno mi se prijatelj iz ZG ženio. Na kraju ceremonije svećenik kaže - čestitajte si - mladoženja ga zbunjeno pogleda , okrene se i izljubi kuma ... a ona ga gleda onako na rubu suza

P.S
Ja ne bih vjenčanicu ... steže me u struku.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:53   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

A da fakat, onda slobodni samo petak i ponedjeljak, zbog kupa uefe isto. Da, al i ponedjeljak otpada ak opet krene petica
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 10:30   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 250
Malo Zlo je zabranio reputaciju

bitno mi je samo da nađem "pravu osobu"....sve te gluposti oko svadbe su mi sporedne.....kao cirkus nekakav......najradije bi da su prisutni samo oni najbliži.....
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 21:35   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

slazem se s ovim.. ali.. najblizi... opet bi znacilo min 50-ak ljudi... a i uvrijedjeni nepozvani ostatak bi mi stvarao probleme
Star 23-07-07, 21:39   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
slazem se s ovim.. ali.. najblizi... opet bi znacilo min 50-ak ljudi... a i uvrijedjeni nepozvani ostatak bi mi stvarao probleme
znaci okok 100-150 ljudi....

moja rodbina (koje ima), njegova, i prijatelji......taman tu negdje

ma sala. samo znam da zelim imati vjencanicu koliko nas je zbilja nije bitno, glavno da su pored mene oni koji mi najvise znace
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 21:43   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

[quote]koliko nas je zbilja nije bitno, glavno da su pored mene oni koji mi najvise znace[/QUOTE

slazem se
Citat:
amo znam da zelim imati vjencanicu
eee ja bi najradije u trapericama i tenisicama LOL
Odgovor
Tagovi: svadba, udaja, zenidba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108