| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; Ne mora je ni biti, nisam formalista i mrzim ceremonije, a kad bih htela obeleziti muzikom, bilo bi to nesto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Ne mora je ni biti, nisam formalista i mrzim ceremonije, a kad bih htela obeleziti muzikom, bilo bi to nesto wild i naopako, nesvakidasnje, neocekivano... Naravno, i on mora biti slicnih razmisljanja... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Do 100 ljudi, i to rodbina i prijatelji mene i moje suputnice. Nekakvi likovi tipa "znamo se već 10 godina, mogli bi ga zvat, on ti je od onog onaj" ne dolaze u obzir ni pod razno.. . Nešto slično kao što je eva opisala, dakle totalno neobavezno. Plaža, baklje, more, zalaz sunca, večera na plaži itd.... Ja u kupaćim hawaii hlačama i japankama, draga nosi isto nešto slično..Oko ponoći dolazi Eddie Vedder iz Pearl Jama s gitarom i svira nešto za nas (u biti za mene ). Nakon toga dernek do jutra uz pure rock and roll.Je*o vjenčanje, bitno da se zabavi...
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 09-08-07 u 19:51. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? eeemmm....ako dođem do ove faze.... ![]() neću klasičnu svadbu ![]() hoću malu večeru za najužu obitelj i prijatelje, s dobrom mjuzom (pod dobrom mjuzom ....nikakve digidajke ), dobrom klopom.... vjenčanica će biti crvene boje ....a on će imati neko ludo odijelo... a nakon večere i malo plesa: razlaaaaaz.... a mi dva se pokupimo na romantično putovanje...ne mora bit daleko...može i solucija da smo tri dana zatvoreni u sobu sa dobrom zvučnom izolacijom... ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Ne priželjkujem svadbu uopće Ako bi već do svadbe došlo, bitnije mi je ono što dolazi iza svadbe, dakle brak, a onakav brak kakav ja priželjkujem je nemoguć - bajka... (da se volimo zauvijek, zauvijek puno seksa. itd.) ![]() Ma nisam se dosad nikad zamarala s tim, inače mrzim ići u svatove osim ako nisu oni veseli, pijani slavonski...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Purger | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? A koji svatovi nisu veseli ? Ja u takvim svatovima još nisam bio...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
« Depresija
|
A papir trpi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

). Nakon toga dernek do jutra uz pure rock and roll.

), dobrom klopom....