| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; moja svadba...moji i njegovi najblizi i prijatelji...a ne sad neke tamo tetke od tetkinih tetaka pa da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? moja svadba...moji i njegovi najblizi i prijatelji...a ne sad neke tamo tetke od tetkinih tetaka pa da se skupi rulje od par stotina...i a ja znam samo 1 stotinu ljudi ako je moje vjencanje zelim da budu ljudi koje cu manje vise znat a ne ko neki party neznanaca al eto ja se slucajno udajem ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 3
![]() | može jedno pitanje za sve koji bi mi mogli pomoći..............tražim ako znate nekoga tko se vjenčao u Vera Wang vjenčanici?!! nije bitno dali je to poznata osoba ili netko drugi samo moram to saznat što prije Molim Vas za pomoć |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? kako kad.....nekad mi dođe da bi htjela neko malo i intimno vjenčanje,a nekad da bi baš ono raskošno,veliko...pravu svadbu......al ne razmišljam još o tome baš pretjerano...ima vremena... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,658
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? u stilu Zvijezdanih Staza
__________________ Peticija za ukidanje banna neukrotivoj: http://www.croportal.net/forum/forum...rotivoj-43183/ |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Jedna moja frendica imala je svadbu (feštu) na jednom riječnom otoku u Hrvatskoj i bilo je prejebeno neobično. Furali smo se na skeli preko, i bili smo obučeni najnormalnije. Kratke hlače i natikače. Naravno, fešta je bila sdamo za mlade. E, ja bi isto tak nekaj ne sfurano, neobično. |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

ako je moje vjencanje zelim da budu ljudi koje cu manje vise znat a ne ko neki party neznanaca al eto ja se slucajno udajem