| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kakvu svadbu priželjkujete? u Društvo forumu; da cucak na glavi dofura prstenje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? Najbolji su slavonski svatovi ![]() Citat:
![]() Nisam razmišljao o tome, ima još vremena. | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? napisal sam nikakvu malo dalje tam....al inace nikad nisam zamisljao sebe il sam takav dogadaj...nit kak bi htel bit obucen, nit kaj bi sviralo, nit kolko bi ljudi bilo, nit di bi bilo, nit ista vezano uz to....jednostavno nemam nikakav interes razmisljat i zamisljat....kad ce se trebat dogodit mjesec dana prije toga budem sredil sva ta pitanja....cist dosta... al dok sam ja takav moje frendice vec navelko sanjaju o tome i cim mi se spomene nekaj u vezi toga ja vec znam kaj slijedi i fino si copim pivkana i iskljucim audio podrazaje....i gledam u boji al bez tona...i kad me na kraju pita kaj mislim velim....da...naravno....sve je to cist oke....i prolazi...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? ja priželjkujem koliko sam 'mnogo' razmišljao o tome... malu intimnu 'priredbu'.. s bitnim stvarima kao neki opaki rock bend za svirku i detalje poput jointova na svakom stolu i moje prave ljubavi u starkama ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| MrCina | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? veliku, 200-300 ljudi, svi plesu, puno cuge, prasetineeee, sarme , tamburasi...i da...netko ce mi dofurat Cigane koji moraju svirati "Mesecinu" i "Kalasnjikov" inace nista od toga ![]() ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #77 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? malu,oko 20-tak najbližih frendova,bez nepoznate rodbine i ostalih nepotrebnih stvari tipa cvijeća,balona,zastave,stolova,rasporeda sjedenja i sl. uz naravno neku svirku,neki rock band (ništa hard core),za plesnjak i pjevanje.....i to ili u nekoj viksi u lici i gorskom kotaru ili negdje na nekom otoku u malom mjestašcu....bez telefona,tv,kompa,radia,signala....i zabava preko cijelog vikenda!! samo mi.... uf,sanjam o tome ![]()
__________________ I drool |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? ništa pompozno! zaprvo najuži krug prijatelja i familije, ali zato neko dobro mjesto, najviše bi me razveselilo da nas 15 ode na neko krstarenje ili u neke tople krajeve, da nema zamaranja oko toaleta, šminke i gluposti.. samo plaža, pijesak, cugica i klopa i dobar provod.. i oprašivanje naravno... ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? u sumarku skrivenom ![]() ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 393
![]() | Re: Kakvu svadbu priželjkujete? neću se ni ženit ako ne budem mogao to napravit u crkvi ispred koje je ogromna livada,tu će se postavit šatori i pjevat će mi Jasmin Stavros!!!
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, udaja, zenidba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
, tamburasi...