| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kameno srce??? u Društvo forumu; Šta bi vi uradili da nekoga stvarno volite i to mu kažete, a on na to kaže: i š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08 Lokacija: Zadar
Poruka: 43
![]() | Šta bi vi uradili da nekoga stvarno volite i to mu kažete, a on na to kaže: i što s tim?? Pa briga me. Al stvarno volite... Što biste uradili??? Vjerujte ja ga stvarno volim... Zadnji Uredio daidza : 22-07-08 u 22:55. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kameno srce??? Nije baš da imaš izbor... Glavu gori i petama vjetra ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kameno srce??? prvo promeni spol u žensko, mislim tu u forumu. Pretpostavljam da si žensko. drugo stavi svoju sliku i njegovu, pa ću da ti kažem znaš, u mladosti je važan vanjski izgled, dok u srednjim godinama nešto drugo pa moračeš i da napišeš malo više od 3 poruke da ti mogu dati savet koliko imaš godina?
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 655
![]() | Re: kameno srce??? Zašto biti sa nekom tko tebe ne voli i to ti pokazuje??!! To je samo patnja i bol..
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kameno srce??? djizs... kao prvo, s 15 godina ne mozes nekog voljeti, ne toliko koliko ti dramatiziras.. malo si zatreskana, malo ti se svijet vrti oko njega, on te ne sljivi i samim time ti je jos vise zanimljiv.. ako ti se i dalje da letit za nekim ko ne te yebe ni pol % - samo naprijed, ali ja bi na tvom mjestu pretrpila to malo boli dok te ne prodje zaludjenost i okrenula bi se novim prilikama.. BOLJIM prilikama.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: skroz kameno srce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.