| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kameno srce??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vona Šta bi vi uradili da nekoga stvarno volite i to mu kažete, a on na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: kameno srce??? Ta osoba ne zaslužuje tvoju ljubav.Ako te već i ne voli,mogla je to obzirnije reći,iako svatko ima svoj način.Jednostavno se prekini više truditi oko te osobe jer daljnja ponižavanja su nepotrebna.Time samo mučiš sebe,a toj osobi još više ideš na živce.
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: kameno srce??? Mislim i ja da Vona mjesa zaljubljenost i ljubav. Da bi nekoga zavolio moras sa njim zivjeti ili provesti neko vrijeme. Slazem se da ju ne zasluzuje i netreba se ponizavati nego zaboravi to sto prije,izlazi vise,druzi se,cini nesto sto volis i proci ce ![]()
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kameno srce??? pokušavam se sjetiti jesam li ja imala ovakvih bisera sa 15 a vjerojatno jesamnakon toga kaj ti je rekao, samo nogom u guzicu i traži drugog, iako vjeruj mi, još ćeš ti voljeti i voljeti, tek ti je 15 ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kameno srce??? znas ono kad je Mujo razgovarao na telefon, pa govori: ma nemoj mi rec ,,, ma nemoj mi rec ,,, ma nemoj mi rec ,,, i kad je spustio slusalicu pita ga Fata pa sta ti je rekao ,,, ne znam nije mi htjeo rec ... Tako i ja necu ti sada reci sto sam mislio nesto reci vezano za ljubav ,,, to jest kad volis nekog kako ti moze biti ,,, jer bis mozda i meni rekla ma nemoj mi rec ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: skroz kameno srce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

pokušavam se sjetiti jesam li ja imala ovakvih bisera sa 15