Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? u Društvo forumu; svima nam se to dogodilo barem jednom. zivot je nepredvidljiv i zato je bas zanimljiv sta vi mislite vi mislite ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-09-08, 16:11   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Mala_Za_Tebe

Datum registracije: 03-09-08
Godina: 24
Poruka: 8
Mala_Za_Tebe se izdvaja iz mase
Question Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje?

svima nam se to dogodilo barem jednom.
zivot je nepredvidljiv i zato je bas zanimljiv

sta vi mislite vi mislite koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje??
Mala_Za_Tebe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 18:45   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje?

3 i pol mm

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 18:48   #3 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

<-∞, ∞+>

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 19:14   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,619
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

ja fakat nikog ne mrzim! znam se razocarat u osobe, puknem brzo, al poslije skontam, sta, mozda bih i ja tako reagovao jebiga, kratak je zivot da bi se sad nesto mrzili! ja sa svakom bivsom ne mogu rec da ostanemo prijatelji, al se pozdravljamo! jest da je glupo na pocetku, al bilo bi mi gluplje da sam je juce lizao a danas okrecemo glavu
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 19:17   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-08
Poruka: 40
enter. se izdvaja iz mase

ništa ja neznam, pojma nemam o tome

....vodimo ljubav!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 20:35   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

ima jedna pjesma, ne znam točno stihove, ali nešto u stilu "neću priznati da te mrzim jer bi to značilo da te još volim"

tanka, jako tanka
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 20:55   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-09-08
Poruka: 364
alan shore se izdvaja iz mase

vise puta sam se zapitao kako je moguce da dvoje ljudi budu intimni i onda odjednom naglo prestane postojati bilo kakva veza izmedju. nisam pobornik onih prijateljstava poslije veza, ali ovo jos nisam u potpunosti dokucio ZASTO. S proslom sam imo cudnu situaciju, ona zenska nabrijanost, a da mi naravno nemamo pojma u cemu je problem, nisam je dozivljavo jer cekam da mi se cura povjeri ako je nesta mori, ako nece - ne zanima me. I na rastanku je krenem poljubit, ona i dalje mrka, odmaknem se, povuce me, izljubaka me i sutradan mi posalje sms da nece vise bit samnom XD. Zamolila da ne budem hladan kad je vidim i da pozdravim i to je to, nema vise kontakta...nije me briga, al me mozak pita ZASTO!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 21:01   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

mislim da je granica jako debela,a ne tanka...
kod mene postoji samo negativno mišljenje o nekima,ali nije mržnja...tako da nisam netko tko može odgovoriti na ovo pitanje iz iskustva
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 21:34   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
3 i pol mm
jesi li ti svjesna koliko je to debelo??? a bih rekao 1 i pol- ali je to razlika koju nitko i nikad ne može premostiti, kad jednom ode 'u minus'. (jbt, sad zvučim k'o banka kad naplaćuje zatezne kamate )
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 22:23   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

nepojmljivo tanka...desilo mi se nebrojeno puta da neku osobu jedan tren obozavam, volim, a onda za pet sekundi radi necega ju mrzim ko nista i najrade bi joj fizicki naudio kolko ju mrzim taj tren...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114