| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? u Društvo forumu; svima nam se to dogodilo barem jednom. zivot je nepredvidljiv i zato je bas zanimljiv sta vi mislite vi mislite ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-09-08 Godina: 24
Poruka: 8
![]() | svima nam se to dogodilo barem jednom. zivot je nepredvidljiv i zato je bas zanimljiv sta vi mislite vi mislite koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? 3 i pol mm ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? <-∞, ∞+> ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? ja fakat nikog ne mrzim! znam se razocarat u osobe, puknem brzo, al poslije skontam, sta, mozda bih i ja tako reagovao jebiga, kratak je zivot da bi se sad nesto mrzili! ja sa svakom bivsom ne mogu rec da ostanemo prijatelji, al se pozdravljamo! jest da je glupo na pocetku, al bilo bi mi gluplje da sam je juce lizao a danas okrecemo glavu ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? ima jedna pjesma, ne znam točno stihove, ali nešto u stilu "neću priznati da te mrzim jer bi to značilo da te još volim" ![]() tanka, jako tanka ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? vise puta sam se zapitao kako je moguce da dvoje ljudi budu intimni i onda odjednom naglo prestane postojati bilo kakva veza izmedju. nisam pobornik onih prijateljstava poslije veza, ali ovo jos nisam u potpunosti dokucio ZASTO. S proslom sam imo cudnu situaciju, ona zenska nabrijanost, a da mi naravno nemamo pojma u cemu je problem, nisam je dozivljavo jer cekam da mi se cura povjeri ako je nesta mori, ako nece - ne zanima me. I na rastanku je krenem poljubit, ona i dalje mrka, odmaknem se, povuce me, izljubaka me i sutradan mi posalje sms da nece vise bit samnom XD. Zamolila da ne budem hladan kad je vidim i da pozdravim i to je to, nema vise kontakta...nije me briga, al me mozak pita ZASTO!
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? mislim da je granica jako debela,a ne tanka... kod mene postoji samo negativno mišljenje o nekima,ali nije mržnja...tako da nisam netko tko može odgovoriti na ovo pitanje iz iskustva |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? jesi li ti svjesna koliko je to debelo??? a bih rekao 1 i pol- ali je to razlika koju nitko i nikad ne može premostiti, kad jednom ode 'u minus'. (jbt, sad zvučim k'o banka kad naplaćuje zatezne kamate )
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? nepojmljivo tanka...desilo mi se nebrojeno puta da neku osobu jedan tren obozavam, volim, a onda za pet sekundi radi necega ju mrzim ko nista i najrade bi joj fizicki naudio kolko ju mrzim taj tren...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

jebiga, kratak je zivot da bi se sad nesto mrzili! ja sa svakom bivsom ne mogu rec da ostanemo prijatelji, al se pozdravljamo! jest da je glupo na pocetku, al bilo bi mi gluplje da sam je juce lizao a danas okrecemo glavu
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!