Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 16

Ljubav bez budućnosti?

Raspravljate o temi Ljubav bez budućnosti? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; da li ste nekad imali ljubav-vezu bez ikakve perspektive ili znate priču neke bliske osobe o tome?...

eha
    eha je offline
    Uvaženi forumaš Avatar od korisnika eha
    Datum registracije
    28-07-09
    Poruka
    608
    Liked
    0 times

Ljubav bez budućnosti?

da li ste nekad imali ljubav-vezu bez ikakve perspektive ili znate priču neke bliske osobe o tome?

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Ljubav bez budućnosti?

neukrotiva jesi to ti?

ne, pametni znaju cemu sluzi one night stand.

eha
    eha je offline
    Datum registracije
    28-07-09
    Poruka
    608
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    neukrotiva jesi to ti?

ne, pametni znaju cemu sluzi one night stand.
    Ne, ja sam neukrotiv

Krivo

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

a tko nije to prošao... naravno da ti se tada to čini kao perspektivno, ali mislim da to nije u pitanju

nisam ni sa ovim dečkom vidjela neku budućnost (ne mislim sad kuća sa bijelom ogradom i labradorom), ali iskreno nisam ni mislila da će mo potrajati ljeto no kako vrijeme odmiče...

isto tako imam poznanicu koja je sa dečkom nekih 3 god bez namjere za neku budućnost sa njim... kako i zašto, ne bih znala reći. možda je to strah da neće naći nikoga (a kako i bi kada vrijeme poklanja nekome sa kojim nema "planove") ili jednostavno ne zna biti sama...

Cure su nekada glupe po tome pitanju! Znaju i same da to nije osoba za nju, ali nemaju petlje reći ne... poklanjaju vrijeme bezveze u nadi da će se nekaj promijeniti, umj. da lijepo sebi priznaju da je to ništa više osim sexa! Dakle, nema frendova, staraca... ovoga - onoga jer to ionako nema budućnosti!
    stupid is as stupid does

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Nikad nisam bila u takvoj situaciji, ali znam nekoga tko je.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    a tko nije to prošao... naravno da ti se tada to čini kao perspektivno, ali mislim da to nije u pitanju

nisam ni sa ovim dečkom vidjela neku budućnost (ne mislim sad kuća sa bijelom ogradom i labradorom), ali iskreno nisam ni mislila da će mo potrajati ljeto no kako vrijeme odmiče...

isto tako imam poznanicu koja je sa dečkom nekih 3 god bez namjere za neku budućnost sa njim... kako i zašto, ne bih znala reći. možda je to strah da neće naći nikoga (a kako i bi kada vrijeme poklanja nekome sa kojim nema "planove") ili jednostavno ne zna biti sama...

Cure su nekada glupe po tome pitanju! Znaju i same da to nije osoba za nju, ali nemaju petlje reći ne... poklanjaju vrijeme bezveze u nadi da će se nekaj promijeniti, umj. da lijepo sebi priznaju da je to ništa više osim sexa! Dakle, nema frendova, staraca... ovoga - onoga jer to ionako nema budućnosti!
    I ja znam ovakav primer svoje drugarice, ali nemam pojma zašto , zbog čega. Iskreno, nisam imala priliku biti sa takvom osobom i da mislim da tu nema budućnosti i još ostajala sa takvom osobom.
    Ako sam ikada to i osetila na nekim bezveznim situacijama sa nekim odmah sam u glavi stavljala veliki STOP znak. I povlačila se. Ne razumem osobe koje ostaju u tim vezama, zarad čega.....praznine?

Regularni forumas Avatar od korisnika reina_hm
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    223
    Liked
    1 times

Da , jesam ...mada to bas ne mogu nazvati ljubav
    Bila je to veza koja je pocela sa mnogo ludosti , tako trajala , a tako i zavrsila ...hm...Od pocetka nikakve , ama bas nikakve perspektive Ma ne znam ni zasto je uopce trajala Mozda nam je jednostavno bilo suvise dosadno
    "Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca."

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Što to znači veza bez perspektive? Da li je to veza između ljudi toliko različitih i nespojivih pa ne mogu uspjeti na duge staze ili je to npr. ljubav na daljinu?

Kako god nikad nisam bila u takvoj vezi… ne tražim da na samom početku vidim kristalnu budućnost, ali ni ne mogu opstati u vezi u kojoj već u prvim danima vidim razloge kraja.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

eha
    eha je offline
    Datum registracije
    28-07-09
    Poruka
    608
    Liked
    0 times

Ljubav na daljinu je vrijeme u kojem živimo. Zato može i opstati. Ovisi o paru, kakav je.
    Perspektiva je jako važna. Netko mora biti perspektivan.
    Kristalna budućnost se vidi nakon jednog određenog vremena. Postoje li zajednički interesi ili ne.
    Kristalno je jasno.

prof. Foruma
    Datum registracije
    23-10-06
    Poruka
    1,422
    Liked
    0 times

pa to nekako ni nije ljubav,ako znaš sigurno da to nije netko kraj koga želiš živjeti...to je onda gubljenje vremena

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku