neukrotiva jesi to ti?
ne, pametni znaju cemu sluzi one night stand.
Raspravljate o temi Ljubav bez budućnosti? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; da li ste nekad imali ljubav-vezu bez ikakve perspektive ili znate priču neke bliske osobe o tome?...
neukrotiva jesi to ti?
ne, pametni znaju cemu sluzi one night stand.
a tko nije to prošao... naravno da ti se tada to čini kao perspektivno, ali mislim da to nije u pitanju
nisam ni sa ovim dečkom vidjela neku budućnost (ne mislim sad kuća sa bijelom ogradom i labradorom), ali iskreno nisam ni mislila da će mo potrajati ljetono kako vrijeme odmiče...
isto tako imam poznanicu koja je sa dečkom nekih 3 god bez namjere za neku budućnost sa njim... kako i zašto, ne bih znala reći. možda je to strah da neće naći nikoga (a kako i bi kada vrijeme poklanja nekome sa kojim nema "planove") ili jednostavno ne zna biti sama...
Cure su nekada glupe po tome pitanju! Znaju i same da to nije osoba za nju, ali nemaju petlje reći ne... poklanjaju vrijeme bezveze u nadi da će se nekaj promijeniti, umj. da lijepo sebi priznaju da je to ništa više osim sexa! Dakle, nema frendova, staraca... ovoga - onoga jer to ionako nema budućnosti!
stupid is as stupid does
Nikad nisam bila u takvoj situaciji, ali znam nekoga tko je.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
I ja znam ovakav primer svoje drugarice, ali nemam pojma zašto , zbog čega. Iskreno, nisam imala priliku biti sa takvom osobom i da mislim da tu nema budućnosti i još ostajala sa takvom osobom.
Ako sam ikada to i osetila na nekim bezveznim situacijama sa nekim odmah sam u glavi stavljala veliki STOP znak. I povlačila se. Ne razumem osobe koje ostaju u tim vezama, zarad čega.....praznine?![]()
Da , jesam ...mada to bas ne mogu nazvati ljubav
Bila je to veza koja je pocela sa mnogo ludosti , tako trajala , a tako i zavrsila ...hm...Od pocetka nikakve , ama bas nikakve perspektiveMa ne znam ni zasto je uopce trajala
Mozda nam je jednostavno bilo suvise dosadno
![]()
"Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca."
Što to znači veza bez perspektive? Da li je to veza između ljudi toliko različitih i nespojivih pa ne mogu uspjeti na duge staze ili je to npr. ljubav na daljinu?
Kako god nikad nisam bila u takvoj vezi… ne tražim da na samom početku vidim kristalnu budućnost, ali ni ne mogu opstati u vezi u kojoj već u prvim danima vidim razloge kraja.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ljubav na daljinu je vrijeme u kojem živimo. Zato može i opstati. Ovisi o paru, kakav je.
Perspektiva je jako važna. Netko mora biti perspektivan.
Kristalna budućnost se vidi nakon jednog određenog vremena. Postoje li zajednički interesi ili ne.
Kristalno je jasno.
pa to nekako ni nije ljubav,ako znaš sigurno da to nije netko kraj koga želiš živjeti...to je onda gubljenje vremena