| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi " Lone Wolf " u Društvo forumu; Evo malo da popričamo o ljudima tipa " vuk samotnjak ". Vidio sam da ima puno tema " Usamljen sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | " Lone Wolf " Evo malo da popričamo o ljudima tipa " vuk samotnjak ". Vidio sam da ima puno tema " Usamljen sam jer.. " itd itd. I kako se takozvani ti " samotnjaci " smatraju bolesnima.Jer se pojam samotnjak često gleda sa negativnim sporednim značenjem.I da su mediji znali takve ljude prikazivati čudnima i jadnima. Ali se također " vuk samotnjak " može smatrati posebnim,i to se može pripisat pogledu da jako dobri ljudi se često skrivaju u sjeni društva koje priznaje iskvarene i korumpirane,čak i površinske standarde ljudskog postojanja. Postoji razlika između tih " samotnjaka " i osoba koje su usamljenje.I to ljudi puno puta znaju pomiješati. Šti vi mislite o tim " samotnjacima " ? Da li su bolesni kao što neki tvrde ili su isto normalni ?P.S. - Lijepo molim,nemojte pomiješati pojmove " samotnjak " i " pustinjak " jer je razlika ogromna. Samotnjak radi sve sam i u kontaktu je sa okolinom i ljudima a pustinjak uopće nema doticaj sa društvom.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: " Lone Wolf " šta ja mislim o "samotnjacima" --> pa ako su baš stalno svaki dan sami onda su to za mene izolirani ljudi ili ljudi koji se ne žele il boje družiti s ljudima ili se jednostavno ne mogu uklopiti među ljude.po tome i jesu posebni jel nisu stekli prijatelje i ljubav.meni ponekad kao i svakom čovjeku dođe da budem sama,jel mi je samoća potrebna radi nekih svojih razloga al to me drži 1 dan ali nikako ne bih mogla biti svaki dan sama bez ikoga.... falio bi mi razgovor i druženje s ljudima.čovjek ne može normalno funkcionirati ako je stalno sam (nikad s nikim ne priča/ne izlazi/ne druži se...)-to bar ja mislimja mislim da je svakom samotnjaku teško živjeti,ali opet kad gledaš u današnje vrijeme te mal mal pa neko zajebe i razočaraš se u nekoga pa patiš/cmizdriš/pizdiš....možda i treba bit samotnjak bar te niko neće zajebati ali opet ja tako ne bih mogla.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " E tu si u pravu.Ako si tipa " samotnjak " onda te nitko ne može povrijedit. ![]() Evo recimo ja sam samotnjak.Kao što sam opisao gore,imaju malo ili uopće nemaju prijatelja itd itd i rade svakodneven rutine normalno.Ti si malo opisala ljude tipa " pustinjak ".Oni su čudni za razliku od samotnjaka jer se pustinjaci uopće ne viđaju s nikim.Čak ni obitelj a nemaju ni kontakt sa društvom,okolinom...ne izlaze van iz kuće.A ja recimo,imam svoje stvari.Radim svakodnevne stvari najnormalnije i normalno izađem van po ono što trebam.Ne bojim se kontakta sa ljudima kao pustinjaci....oni me uistinu plaše. Ima ono nešto kod vukova što se može pripisat ljudima. Odbačeni iz " čopora " i nakon toga postaju samostalni,puno jači,opasniji i agresivniji.Naravno te se osobine očituju na drugi način,ne znači da postanu psihopatski ubojice jer su sami.Ne znam,to se je meni pretvorilo u način života. Ima tu par rečenica koje mi se sviđaju.Sa Wiki ![]() Citat:
![]() Ali hey,što da kažem.Imao sam jednu osobu koja mi je recimo uništila školovanje.Ne totalno sad sam opet na dobrom putu i skoro faks.Sve radi toga jer ja nisam dao da me se navlači i j*** u mozak dok su ostali na svaku komandu govorili " Yes master teacher we are sorry " iako su bili u krivu.Očito moram gutat govna u životu da bi uspio.A svaki pokušaj korištenja slobodne volje se kažnjava strogo. Također takozvani prijatelji.....gdje su ? Ajde sad sam zadnje smeće koje treba streljat ? Splet okolnosti me zeznuo i to sad vidim. Već rečeno prije,pravi prijatelj nikad ne okreće leđa bez obzira na sve.Sve u svemu,ne znam.Ja sam tu u Zagrebu na Trešnjevci pa ako itko ima prijedloga ja ne vidim zabavu nigdje.Po noći sam znao naletit na cajkaroše,Skinse itd i dobro da sam ostao živ.Jedino što je sigurno više tu,je kino.Čak sam završio u bolnici na šivanju glave jer me neka budala raskolila sa bocom.I što ćeš više ? Po ovim klubovima kad gledam isto se sranja dešavaju.Gledam po novinama.Nisam si dobro zapamtio,pisalo je nešto da je neki frajer pokosio par likova iz Kalašnjikova AK-47 u samoobrani.I to je noramlno.Gdje ovaj svijet ide. Sa takvim okolnostima ja razumijem one koji su " samotnjaci ".Prijedlog ? P.S. Zapravo sam čist normalna osoba sa svojim uvjerenjima i stavovima koji više odgovaraju osobi od 30+ godina nego današnjoj mladeži.Nisam manijak jer sam samotnjak. Gledam dušu,unutrašnjost ljudi a ne površinski.Čudno za moje godine.Malo je takvih. Očito sam freak,a ima i ljudi koji se dive i cijene takvu osobnost na meni.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 11:11. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: " Lone Wolf " Ima ljudi koji su natprosecno inteligentni (genijalnost), ali se ipak ne uklapaju, uprkos svojoj pameti, ne snalaze se dobro u drustvu; ili smatraju da je to sasvim bespotrebno! Cini mi se da je bio Mikelandjelo taj koji je izjavio da je "druzenje sa drugim ljudima cisto gubljenje vremena", ili Bukowski koji kaze: "Oduvek sam najbolje drustvo pravio sam sebi"! Dakle, to je licni izbor pojedinaca, neki od njih smatraju da ih drugi ljudi samo zaglupljuju, preosetljivi su (opet karakteristika genijalaca), vide i shvataju vishe od drugih, 'prizemna' svest ostalih im je smesna i nervira ih, pa se izoluju... S druge strane, postoje pojedinci koji bi hteli imati drustvo, ali im ne uspeva da se uklope, uglavnom zbog stidljivosti, nezanimljivosti, neke vrste straha...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: " Lone Wolf " ja sam vuk samotnjak jos kao dijete se nikako nisam mogla uklopit u neko vece drustvo.. klinke su uvijek bile dosadne jer se natezu s lutkicama, vriste, placu, BWLAAAH.. kasnije sam imala neke "najbolje frendice" koje su me iznevjerile kako god su znale.. danas kad pogledam ljude oko sebe svi su neki suplji.. rijetko s kim mozes razgovarati o necemu sto nisu samo izlasci, alkohol, pijanstvo, droga, nogomet, kladionica, sminka, roba i fax.. stvarno se vec pitam jel postoji itko mojih godina tko je informiran o bilo cemu drugome osim o tome.. zato mi se NE DA truditi se oko takvih ljudi jer jednostavno ne znam sto bi radila s njima.. oni su meni dosadni i ja sam njima.. s druge strane imam par prijatelja/ica s kojima sam si super i uzivam u njihovom drustvu, necu rec da su mi naj naj jer se uvijek opecem kad to kazem
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " Citat:
![]() Citat:
Sve je cool.Kad usporedim sebe i ostale 18.godišnjake i mlađe,to je ludo,to je otkačeno,rade stvari totalno suprotno nekim moralnim načelima,stalno misle na zabavu po nekakvim klubovima......ne mislim sad na školu i učenje,nego zar je jedina zabava ostala po večernjim klubovima u kojima se i većina sranja dogodi ? Pa prije 20 godina mogao si radit bezbroj stvari sa škvadrom a sad možeš lipov k****. Kao što rekoh,stvari su se pogoršale,općenito.Više se ne može ni u kino otić bez da me ne neke budale ne haltaju i počnu mi psovat mater bez razloga a kad nekog nokautiram da ostane mrtav onda sam ja kriv jer sam se branio......ne znam jesam li u krivu....pošto se ne bavim time i prezirem takvo društo...da li je samo Zagreb u k**** po tom pitanju ? ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 11:58. | ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: " Lone Wolf " ma nije samo zg.. vidis moju lokaciju ispod nicka.. selo.. pa opet isto.. mrvicu drugaciji mentalitet, ali sve se svodi na upravo ono sto si ti rekao.. pogotovo kod mladjih generacija ![]() jos jedna stvar sto sam skroz zaboravila.. zensko drustvo kad nadje decke - od drustva vise ne ostane ni D
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " Citat:
Mislio sam da je samo Zagreb pogotovo Trešnja podivljala jer se tu u zadnje vrijeme događaju " some scary šit " ako znate na što mislim.To mi je utjeha. ![]() Anyway,samo da se na sekundu vratim na temu.Kako smo pričali o tim samotnjacima i kako žive.Normalno,nemaju prijatelja zbog tih i tih razloga ili ih imaju jako malo,oni rade svakodnevne poslove normalnom rutinom i nije ih strah hehehe komunicirat sa drugima.Neki to smatraju bolesnim,a to su ljudi koji ovise o društvu i koji bi se upucali da ne daj Bože ne može otići u kino taj dan...a neki se tome dive jer su obično samotnjaci sami jer su zreliji i razmišljaju drugčije za svoje godine od ovih gorila, " čopor leaders ".![]() Osobno ? Nekad mi zna doći da si glavu prosviram i da jednostavno to okončam.To mi se obično javlja jako rijetko i to kasno navečer kad nemam ništa za radit nego bi samo pričao sa nekim. Ali hey,makar i meteori podali sa neba,nikad ne bih počinio suicid iako mi se život čini besmislenim kao " samotnjaku " i kao jedinoj osobi koja ima takav pogled na stvari.Ali tu je onaj " Što ako...". Možda nađem nekog sličnog sebi.Sve je moguće.Samo mi je nada ostala....ne,čak mi to nije ostalo,pošto mi budućnost još nije jasna.Sve je još duboko u magli.Mnogi su me u životu zajebali kad sam ih najviše trebao. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 13:01. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:40.

Da li su bolesni kao što neki tvrde ili su isto normalni ?

lol Toliko o velikim umovima ovog foruma 

ali nikako ne bih mogla biti svaki dan sama bez ikoga.... falio bi mi razgovor i druženje s ljudima.čovjek ne može normalno funkcionirati ako je stalno sam (nikad s nikim ne priča/ne izlazi/ne druži se...)-to bar ja mislim

Također takozvani prijatelji.....gdje su ? Ajde sad sam zadnje smeće koje treba streljat ? Splet okolnosti me zeznuo i to sad vidim.
jos kao dijete se nikako nisam mogla uklopit u neko vece drustvo.. klinke su uvijek bile dosadne jer se natezu s lutkicama, vriste, placu, BWLAAAH.. kasnije sam imala neke "najbolje frendice" koje su me iznevjerile kako god su znale..