| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi " Lone Wolf " u Društvo forumu; ja sam opisala pustinjake-jel sam na njih mislila.... istina je-kod mene je tako neko me jednom povrijedio tad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: " Lone Wolf " ja sam opisala pustinjake-jel sam na njih mislila.... istina je-kod mene je tako neko me jednom povrijedio tad sam bila mlada (dobro i sad sam al sam ipak starija) i slaba al od tad sam puno jača i ne može me se više tako povrijediti.bilo šta u životu najbolje je raditi sam-jel tad te niko neće zajebati..."takozvani prijatelji" to je dobro napisano-ja sam za neke ljude mislila da su pravi prijatelji al sam skontala da nisu kad sam se našla u baš pravoj pravcatoj neprilici.ljudi su zapravo smeće od osoba.imala sam i ja sranja s šivanjem-i baš u tom sam i prepoznala prave prijatelje... imaš dopbre stavove predobre,i razumijem tek sad tvoju temu i pitanje kad si malo opširnije napisao...i treba gledat ljude baš onako dubinski a ne samo površinski.... prije nego se s nekim zbližiš trebaš ga dobro upoznati.nisi freak-i ja cijenim to na tebi to je za mene vrlina a ne mana... 100 % te razumijem.i meni je tak bilo kad sam najviše trebala nekoga gadno sam se zajebala i ostala sama-shelby i mene su "naj" legice iznevjerile pa se kaju radi toga...i da ljdui jesu šuplji bolje rečeno smeće od ljudi-pokvareni zavidni pakosni dvolični..... i sam gledaju kak će te zajebat i izvuć stvari u svoju korist.... ja ne vjerujem ljudima baš...par osoba vjerujem i više nikome.... ne treba vjerovat i imat prebajno mišljenje i neko uvjereneje "neće me legica/dečko zajebat nikad oni su divni krasni idealni" jel ja sam imala takvo uvjerenje i na kraju su ispali govna da ne mogu biti veća. da tako je shelby čim neko nađe dečka onda ko jebe legice..... i to sam doživila..
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 26-03-08 u 13:18. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: " Lone Wolf " Ja sam isto u neku ruku samotnjak....nije to uopće priča nekakvog straha od ljudi, ili nesposobnosti kvalitetne komunikacije....jednostavno sam pobornik kvalitete, na uštrb kvantitete.... Volim biti sam, mada niko ne može sve uvijek sam izgurat....nema šanse...ljudi su ama baš svakome potrebni.... E sad koliko ljudi? Kakvi ljudi? E tu sam izbirljiv....jednostavno ne mogu trpit ljude samo zato jer su oni tu....ne volim graju, volim mir i normalnu komunikaciju....mjesta sa hrpom ljudi me živciraju, ne zna se ko pije a ko plaća....zato se klonim istih (mijesta, jel).... To je nešto što ti je od malena usađeno pod kožom, jednostavno na takav način se gradiš kao osoba...živiš u nekakvoj mašti, jer ti se realnost baš i ne sviđa previše... I jedan savjet svima na kraju....samo se nemojte ničega bojati, to je najbitnije....dopustite da vaše kvalitete dođu do izražaja, da ih strah ne sputava...jer zapravo se živi tek kad se prestaneš bojati.... moj moto: BMK....a sad skontajte šta to znači.... ![]() Rispekt... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: " Lone Wolf " kresola dobar ti je moto tako i treba BMK- "boli me kurac" to i ja kažem.... hihihi... i ja sam izbirljiva u ljudima... i ako mi se neko jednom zamjeri il me zajebe u nečem može odjebati od mene neću ga trpit...zajebala sam se što nisam takva čvrsta bila oduvijek ali s vremenom očvrsneš...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " Citat:
Kad zapravo pogledam neke ljude koji su 40+ godina,i nisu nešto specijalno.Otiđe na posao,popriča sa kolegama...a od privatnog života ništa.To nije tako bilo prije par godina.Sve se je promijenilo. Citat:
Ista situacija kao i kod mene. Ponekad želim da je stvarnost drugačija. Ali nažalost nije i to me ubija svako jutro kad otvorim oči.Jer znam što me čeka vani i kakav je svijet postao.Rijetki su oni koji mogu sve sami proći.Mene sad zanima,što sa onima koji ne mogu sami izgurat a jesu sami ? Tu se zna javit i kronična depresija koja utječe na pamćenje i tako dalje.Što sa njima ? U ustanovama neće ti ljudi ništa dobrog dobit.Samo će ih nakljukat tabletama koje će nakratko zaustaviti depresiju.A jednom kad to nestane,opet isto.Dopustit da počine suicid ? Žalosno je sve to.Gledao sam telki neku večer.Dosta samoubojstava uglavnom od depresije.Zar nam je suđeno da ako nikog nema uz nas da si oduzmemo život ? Šteta.Isto tako i moj susjed se je bacio pod vlak našli su u komadima i to je učinio jer ga je cura ostavila. Bože sačuvaj što bi ja onda trebao ? Pulverizirat sve molekule svojeg tijela i jednostavno se izbrisat ?...Aj,meni je jedina nada da ću neku normalnu škvadru i prave prijatelje upoznat na faksu. Bar tako govore da su tamo normalni a ne ko u srednjim školama sve teške balkančine.Vidio sam i doživio.Ili da odem živit ko lumberjack u planine... A ako ne na faksu....što onda ostaje....oh well, ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 15:23. | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: " Lone Wolf " pa jel ideš na fax? ma de ne pričaj budalaštine-nemoj pomišljati na nikakvo samoubojstvo radi takvih stvari.... žalosno je što se tvoj frend bacio pod vlak ali nemoj ić njegovim stopama.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: " Lone Wolf " Neću puno filozofirat, samo budi ono što jesi. Nemoj se ničega bojat i živi život.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #17 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: " Lone Wolf " Znači, iz ove vaše diskusije može se zaključit da je "samotnjak" u biti osoba koja za sebe misli da je pametnija/inteligentnija/zrelija od ostalih, i upravo zbog tih svojih "superiornih" osoba ne želi/ne treba/ne traži društvo drugih koji su inferirorni/isprazni/posvećeni glupostima. To bi, dakle, bio samotnjak? Hm... A ne znam... takvi se tipovi, osim "samotnjaci", mogu nazvati i "umišljenim seronjama" Ili sam možda ja izvukao pogrešne zaključke? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " Citat:
Ma kakvi. Lud sam ali ne tolko.![]() ![]() Citat:
Takav sam kakav jesam.![]() Moj strah nije još niti blizu.Tek za puno puno puno godina i bez ikoga ak razumijete. ![]() Damfish evo ti text pa prevađaj. ![]() Citat:
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 17:30. | |||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: " Lone Wolf " [quote=damfisk;847509]A ne znam... takvi se tipovi, osim "samotnjaci", mogu nazvati i "umišljenim seronjama"[quote] Ja sam prvo za tebe Damfisk pomislija da si samotnjak.... ![]() Šalim se.... Onaj ko misli da je iznad ili ispod drugih ljudi oćenito nije baš u redu osoba, bio ili ne bio samotnjak.....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: " Lone Wolf " Pa ja nikad nisam rekao da nisam "samotnjak" odnosno "umišljeni seronja" (ovisno o gledištu...) Ali ne pričamo sad o meni... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

imaš dopbre stavove predobre,i razumijem tek sad tvoju temu i pitanje kad si malo opširnije napisao...i treba gledat ljude baš onako dubinski a ne samo površinski.... prije nego se s nekim zbližiš trebaš ga dobro upoznati.nisi freak-i ja cijenim to na tebi to je za mene vrlina a ne mana... 100 % te razumijem.i meni je tak bilo kad sam najviše trebala nekoga gadno sam se zajebala i ostala sama-

tako i treba BMK- "boli me kurac" to i ja kažem.... hihihi... i ja sam izbirljiva u ljudima... i ako mi se neko jednom zamjeri il me zajebe u nečem može odjebati od mene neću ga trpit...zajebala sam se što nisam takva čvrsta bila oduvijek ali s vremenom očvrsneš...
Ponekad želim da je stvarnost drugačija.
Bar tako govore da su tamo normalni a ne ko u srednjim školama sve teške balkančine.Vidio sam i doživio.

Moj strah nije još niti blizu.Tek za puno puno puno godina i bez ikoga ak razumijete.