Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi " Lone Wolf " u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Znači, iz ove vaše diskusije može se zaključit da je "samotnjak" u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 17:52   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,813
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: " Lone Wolf "

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Znači, iz ove vaše diskusije može se zaključit da je "samotnjak" u biti osoba koja za sebe misli da je pametnija/inteligentnija/zrelija od ostalih, i upravo zbog tih svojih "superiornih" osoba ne želi/ne treba/ne traži društvo drugih koji su inferirorni/isprazni/posvećeni glupostima.

To bi, dakle, bio samotnjak?
za mene ne....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:03   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 891
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Dobar spust.

Anyway ja mislim da je damfisk malo pomiješao samotnjake sa nečim drugim.

Ja imam par likova s kojima sam u kontaktu i neki su isto samotnjaci.Naravno nisu sad ono ukočene super pametne konzerve nego isto za svoje godine drugačije vide stvari.Jednostavno ne vidimo zabavu u čemu večina vidi.Isto tako,tamo nemamo što radit na takvim mjestima.

Takve osobe često imaju izrazitija moralna načela od drugih i u skladu sa tim se tako i ponašaju.I često su zrelije. I MOLIM NE MIJEŠATI DEBILE ( PUSTINJAKE ) SA SAMOTNJACIMA

Zašto svi uvijek misle ( osim ovdje prisutnih koji su pokazali da me razumiju ) da smo mi neke konzerve ? Da hodamo cestom u odijelima,Man in Black,da smo neki preračunati manijaci koji sebe smatraju boljima od drugih ili pak da smo retardirani.

Za neke na cesti niti ne znate da su samotnjaci.Zašto ?
Jer su isti kao i drugi.Po izgledu se ne razlikujemo.
Ne,ne hodamo cestom spuštenom glavom kao totalna debilana iako ima takvih a to su već slučajevi pustinjaka koje sam naveo prije i pustinjaci su ti koji se totalno odvoje od svega.SVEGA !

Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 18:06.
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:12   #23 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

"za svoje godine drugačije vide stvari"...

"ne vide zabavu gdje većina vidi"...

"imaju izrazitija moralna načela od drugih"...

"ponašaju se zrelije"...

Ne, ti uopće sebe ne smatraš boljim od drugih. Ma kakvi...

As I said earlier - osim "samotnjak" postoji i jedan drugi izraz... da ne ponavljam

Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:18   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
"za svoje godine drugačije vide stvari"...

"ne vide zabavu gdje većina vidi"...

"imaju izrazitija moralna načela od drugih"...

"ponašaju se zrelije"...

Ne, ti uopće sebe ne smatraš boljim od drugih. Ma kakvi...

As I said earlier - osim "samotnjak" postoji i jedan drugi izraz... da ne ponavljam

Oprosti reci to mom starom i kičmu će ti na šupak izvadit

Nije stvar da ja sebe vidim kao superiornog nego for fak sejk razmišljaš drugačije nego što bi trebao za svoje godine.Kapiš ? Ma ne znam kak da ti objasnim.Očito stalno visiš po klubovima i ne znaš o čemu pričam.Ok drugi su pokazali da znaju.

Ok mogu dati jedan primjer pliz ? Evo recimo ja imam 18 g.Većina recimo oko njih 80 % svih 18.godišnjaka pije,puši,manjina se i drogira,jebu se sa svim što hoda na dvije noge.....i tako dalje.Vise po klubovima Bog zna što sve ne...i to im je cilj života.Zadovoljit privremene potrebe da bi se dokazali pred drugima narušavajući kao prvo svoje zdravlje a kao drugo....svoj život kratko rečeno.
Dobro smo vidjeli kako preseratori završe.....u lijesu.

Ja osobno...tijekom dana radim što imam za radit vezano za školu i tako dalje ( ali samo da se zna jako mrzim učenje tako da nisam Einstein ),idem regularno u teretanu,otiđem u dućan kad treba.I naravno nađem se sa starim prijateljima kad mi dođe.

Evo ti usporedbe.

A svi ovi slučajevi koje sam gore naveo su propalice kojima je cilj života samo zabava a kasnije će najebat ovako ili onako.

Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 18:26.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:23   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,813
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

replica nisam ja damfiska tjela spustit damfisk je car od čovjeka... već samo mu kažem da za mene ne....nemojte se sad svađati
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:24   #26 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ja stalno visim po klubovima...

Ja ne znam o čemu pričam, dočim ti - iako si "samotnjak" - točno znaš o čemu svaki drugi tvoj vršnjak razmišlja.

I točno znaš da svaki drugi tvoji vršnjak razmišlja na isti površan i prizeman način koji je, naravno, različit od tvog "visokomoralnog".

Interesantno...

"Samotnjak" si i ne družiš se previše da drugima (po vlastitom priznanju) ali ipak ZNAŠ o čemu ti drugi (s kojima se ne družiš) razmišljaju, kakvi su im stavovi i vrijednosti.

Logično, uistinu...
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:28   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Molim lijepo svi pročitajte post broj 24.Ljudi koriste Edit znate ?

Da znam iz osobne ruke jer sam imao par takvih so called prijatelja kojima je cilj bio to što sam gore naveo.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:34   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
vucica s se izdvaja iz mase

Ja bih se malko ukljućila samo da se nadovežem po pitanju teme koju mislim da kužim.Gledajući iz mog ugla,ja sam postala usamljena vučica zahvaljujući životnim(lošim)iskustvima,ali sam u duši zadovoljna jer mislim da je bolje imat jednog dobrog frenda i vidjet ga rijetko,nego svakodnevno slušat licemjerja i tračeve i sl.od nazovifrendova.Živi ipusti druge da žive,moj je moto,mada,prznajem da sam češće tužna,onak iznutra.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:39   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: vucica s Pogledaj Poruke
zahvaljujući životnim(lošim)
Također.

Citat:
Pravi autor: vucica s
prznajem da sam češće tužna,onak iznutra.
I meni se to nekad dogodi ali se uvijek sjetim,hey zašto sam ja tužan...radi ničega.Priberem se i idem dalje
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 20:04   #30 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,728
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Istina da sa nekim ljudima ne mozes razgovarati o recimo filozofiji, astronomiji,...jer u njihovim ocima postajes boring, tebe to jako zanima i zelis pricati o tome, a njih ne, vec recimo tracevi, izlasci,...su im jedine teme! Ne znaci da takve ljude treba odjebati iz svog zivota zbog razlicitih interesovanja, ako su u stvari dobre osobe i super su prema tebi... Ja, npr, imam prijatelje i 'prijatelje' koji se medju sobom razlikuju po interesovanjima, shvatanjima, obrazovanju itd., ali se opet 'uklapam' sa svima njima jer mi u sushtini odgovaraju i o.k. su prema meni. Sa svima imam neke razlicite teme, sa nekima i ozbiljne krajnje (naucne), sa nekima cista zajebancija, a priznajem nekad volim cuti i trac i neke neobavezne teme koje me nasmeju i opuste...A, ako mene zanima npr. astronomija, sama cu se baviti time i sama informisati, kod kuce cu citati sta se meni cita, to je moja stvar,....ali davno sam shvatila da treba da uvazavamo razlicitosti da ne bismo bili usamljeni i trunuli medju cetiri zida, ako nista drugo, bolje cemo se osecati!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114