Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi " Lone Wolf " u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ja stalno visim po klubovima... . ja stalno visim vani i po klubovima...meni energiju puni izlazak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 20:57   #31 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: " Lone Wolf "

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja stalno visim po klubovima... .
ja stalno visim vani i po klubovima...meni energiju puni izlazak i kad se ja fino isplešem,iživim...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 21:41   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ovo će možda zvučat glupo ali plz nemojte me smatrat konjem.....mene ispunjava teretana !

Odem tamo,ispušem sav bijes iz sebe....naravno u pozitivnom smislu kroz tjelovježbu ...

Dođem doma,sretan sam,umoran sam...i to mi ispuni dan Plus tamo su likovi ljubazni tako da nemam frustracija.....

I kaj ako su neki samotnjaci....ima stvari koje nas čine sretnima,jel tako škvadro ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 21:49   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Ali hey,makar i meteori podali sa neba,nikad ne bih počinio suicid iako mi se život čini besmislenim kao
" samotnjaku " i kao jedinoj osobi koja ima takav pogled na stvari.Ali tu je onaj " Što ako...".
Možda nađem nekog sličnog sebi.Sve je moguće.Samo mi je nada ostala....ne,čak mi to nije ostalo,pošto mi budućnost još nije jasna.Sve je još duboko u magli.Mnogi su me u životu zajebali kad sam ih najviše trebao.
iz svog iskustva kazem da je fax odlicna prilika za nova poznanstva i prijateljstva uostalom.. tijekom cijelog zivota mijenjas okolinu, fax, posao, neki drugi posao, odes na neki tecaj, kreces se medju razlicitim ljudima.. svako malo ti se otvaraju nove prilike.. na tebi je da ih prepoznas i djelujes uostalom, i preko neta mozes upoznati odlicne ljude

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Ja, npr, imam prijatelje i 'prijatelje' koji se medju sobom razlikuju po interesovanjima, shvatanjima, obrazovanju itd., ali se opet 'uklapam' sa svima njima jer mi u sushtini odgovaraju i o.k. su prema meni. Sa svima imam neke razlicite teme, sa nekima i ozbiljne krajnje (naucne), sa nekima cista zajebancija, a priznajem nekad volim cuti i trac i neke neobavezne teme koje me nasmeju i opuste...A, ako mene zanima npr. astronomija, sama cu se baviti time i sama informisati, kod kuce cu citati sta se meni cita, to je moja stvar,....ali davno sam shvatila da treba da uvazavamo razlicitosti da ne bismo bili usamljeni i trunuli medju cetiri zida, ako nista drugo, bolje cemo se osecati!
ma gle.. imam i ja takva POZNANSTVA.. imam ih koliko god hoces.. ali to nisu prijatelji.. ja se s tim ljudima ne mogu zamislit na nekim cescim kavama, izlascima, a kamoli bacit zayebanciju kakvu mogu s ljudima koje smatram PRIJATELJIMA
Star 26-03-08, 23:57   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 118
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vucica s Pogledaj Poruke
..nego svakodnevno slušat licemjerja i tračeve i sl.od nazovifrendova.Živi ipusti druge da žive,moj je moto,mada,prznajem da sam češće tužna,onak iznutra.
Joj.. licemjerja i tračevi.. sad si me podsjetila. imam takvih nekoliko frendova. I ako želim van na neki dobar provod gdje je dobra atmosfera a ne mrtva - sa takvima je ajd poprilično dobar. Ipak sve ti to pomalo ispire mozak.. taj umjetni pogled na svijet i konstantno kritiziranje i svođenje osoba na objekte i prenemaganje da mi se s.. od toga hoće. Opet, imam par frendova 'samotnjaka'. Te osobe cijenim iznad svega i mnogo su inteligentnije i zrelije osobe od ovih kaj su stalno za van ići. Jednostavno puno su dublji. Zbilja, kad malo bolje razmislim, sve osobe koje jako malo van idu ili su odsječene u nekim slučajevima - su najbolje osobe koje znam.. Istinski prijatelji od povjerenja na koje možeš uvijek računati.
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:31   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: poeticni Pogledaj Poruke
Opet, imam par frendova 'samotnjaka'. Te osobe cijenim iznad svega i mnogo su inteligentnije i zrelije osobe od ovih kaj su stalno za van ići. Jednostavno puno su dublji. Zbilja, kad malo bolje razmislim, sve osobe koje jako malo van idu ili su odsječene u nekim slučajevima - su najbolje osobe koje znam.. Istinski prijatelji od povjerenja na koje možeš uvijek računati.

Ni sam to ne bih bolje rekao.Mora da sam se krivo izrazio prije pa je damfish shvatio...ili je shvatio sam po sebi i to krivo protumačio.Nismo mi samotnjaci prepotentni,i da mislimo iznad svega.Ti si to fantastično opisao.Respect
Sve se vidi u tvom tekstu.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108