| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi " Lone Wolf " u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ja stalno visim po klubovima... . ja stalno visim vani i po klubovima...meni energiju puni izlazak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " Ovo će možda zvučat glupo ali plz nemojte me smatrat konjem.....mene ispunjava teretana ! ![]() Odem tamo,ispušem sav bijes iz sebe....naravno u pozitivnom smislu kroz tjelovježbu ... ![]() Dođem doma,sretan sam,umoran sam...i to mi ispuni dan Plus tamo su likovi ljubazni tako da nemam frustracija.....I kaj ako su neki samotnjaci....ima stvari koje nas čine sretnima,jel tako škvadro ? ![]() ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: " Lone Wolf " Citat:
uostalom.. tijekom cijelog zivota mijenjas okolinu, fax, posao, neki drugi posao, odes na neki tecaj, kreces se medju razlicitim ljudima.. svako malo ti se otvaraju nove prilike.. na tebi je da ih prepoznas i djelujes uostalom, i preko neta mozes upoznati odlicne ljude ![]() Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: " Lone Wolf " Joj.. licemjerja i tračevi.. sad si me podsjetila. imam takvih nekoliko frendova. I ako želim van na neki dobar provod gdje je dobra atmosfera a ne mrtva - sa takvima je ajd poprilično dobar. Ipak sve ti to pomalo ispire mozak.. taj umjetni pogled na svijet i konstantno kritiziranje i svođenje osoba na objekte i prenemaganje da mi se s.. od toga hoće. Opet, imam par frendova 'samotnjaka'. Te osobe cijenim iznad svega i mnogo su inteligentnije i zrelije osobe od ovih kaj su stalno za van ići. Jednostavno puno su dublji. Zbilja, kad malo bolje razmislim, sve osobe koje jako malo van idu ili su odsječene u nekim slučajevima - su najbolje osobe koje znam.. Istinski prijatelji od povjerenja na koje možeš uvijek računati.
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: " Lone Wolf " Citat:
Ni sam to ne bih bolje rekao. Mora da sam se krivo izrazio prije pa je damfish shvatio...ili je shvatio sam po sebi i to krivo protumačio.Nismo mi samotnjaci prepotentni,i da mislimo iznad svega.Ti si to fantastično opisao.Respect ![]() ![]() ![]() Sve se vidi u tvom tekstu. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

.

uostalom.. tijekom cijelog zivota mijenjas okolinu, fax, posao, neki drugi posao, odes na neki tecaj, kreces se medju razlicitim ljudima.. svako malo ti se otvaraju nove prilike.. na tebi je da ih prepoznas i djelujes