Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

misljenje

Raspravljate o temi misljenje u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; fakat nisam znao kud da stavim ovo, pa ajd ovdje....ako ne pase nek se premjesti zanima me sta mislite o ...

Starter
    Datum registracije
    05-12-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

misljenje

fakat nisam znao kud da stavim ovo, pa ajd ovdje....ako ne pase nek se premjesti

zanima me sta mislite o ovim izrekama

- prijateljstvo se najčešće pretvori u ljubav, ali ljubav u prijateljstvo nikad.

- najteže je ne značiti ništa onome koji ti znači sve...

- sto trijezan misli, pijan govori

prof. Foruma Avatar od korisnika alan shore
    Datum registracije
    01-09-08
    Poruka
    1,251
    Liked
    0 times

Re: misljenje

mislim da pretpostavljam da opisuju tebe
    valjda

Starter Avatar od korisnika Suzy Q
    Datum registracije
    04-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Što se tiče prijateljstva i ljubavi...apsolutno se ne slažem da se ljubav ne može pretvoriti u prijateljstvo. da li si ikada čuo ili doživio da ljudi ostanu u vezi iz navike, jednostavno neka romansa, ljubav, žar nestane a vidiš-ostane prijateljstvo (doživjela sam). Isto tako moram reći da sam ostala PRIJATELJICA u doslovnom smislu te riječi sa 4 svoja bivša dečka. a bile su to dvije vrlo ozbiljne veze i dvije onako...usputne. Dakle-moguće je, ali ovisi o osobama i razlozima prekida.
    Sa drugim upitom se apsolutno slažem-ubija kada ne značiš ništa onome tko je tebi sve, baš kao što te nije briga za mišljenje i osjećaje nekoga tko ti apsolutno ništa ne znači.
    I došli smo i do trećega-to ovisi o pijanom čovjeku. Ja sam nažalost takva da kada popijem svima govorim što zaista mislim o njima, i uglavnom se poslije strašno kajem bilo to lijepo i romantično mišljenje(tj. izjave ljubavi) ili grozne stvari i pljuvanje po nekome. U svakom slučaju bude neugodno.
    Eto...mislim da će se većina složiti sa mnom.
    Suzy Q

Starter Avatar od korisnika ma_la
    Datum registracije
    30-06-08
    Starost
    19
    Poruka
    47
    Liked
    0 times

prijateljstvo se najčešće pretvori u ljubav, ali ljubav u prijateljstvo nikad
    - potpuno se slažem s ovime.. mislim.. jednom ljubav nikad prijateljstvo.. jer prema toj osobi se uvijek osjeća nešto više od prijateljstva.. a možda i ne, sve ovisi o osobi..

najteže je ne značiti ništa onome koji ti znači sve
    -hm, pa zamisli sebe u toj situaciji.. voliš nekog, a ta osoba tebe ni ne pogleda.. teško je ne značiti ništa onome koga voliš i za kog bi sve dao..

sto trijezan misli, pijan govori
    -ovo neznam.. fkt neznam jel to istina.. možda nekaj kaj misliš na trijezno rećeš na pijano jer nisi ničeg svjestan.. možda.. neznam...

Regularni forumas Avatar od korisnika Chuky
    Datum registracije
    03-01-09
    Starost
    23
    Poruka
    163
    Liked
    0 times

"što trijezan misli pijan govori"

To je istina, vidio sam to kod neki svojih poznanika. Ali naravno ne vrijedi za sve ljude.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

- prijateljstvo se najčešće pretvori u ljubav, ali ljubav u prijateljstvo nikad.

Potpuno se slažem. Međutim ne u svim slučajevima.

Nije to najteže, jest zeznuto... ali ima puno gorih stvari na tom području.

Kod mene ovisi, nekad me lupi da pričam gluposti, a nekad istinu... Jednostavno ovisi o raspoloženju i društvu s kojim sam se napila.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika sanelXXL
    Datum registracije
    18-08-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,742
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: 7muki7 Pogledaj Poruke

ja ne bih bas rekao najcesce, vec da se cesto dogodi da se prijateljstvo pretvori u ljubav, a ljubav u prijateljstvo nikad?... ima i to ga, zavisi ba od osobe do osobe
    ja sam sa jednom bivsom ostao dobar prijatelj, sa drugom nikako ne pricam, tako da zapravo zavisi od nacina prekida. barem ja tako mislim

jeste tesko, ali nije bas najteze, ima i tezih stvari u zivotu!

ima u ovome istine, mada je i to opet individualno
    kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

Lajkaj nas na Facebooku