Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi moja tužna priča u Društvo forumu; moja prica ide ovako nekak.moj best frend koji nije iz zg_a ima sestru koju sa upozno tek prije tri ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-08, 11:20   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 7
ludi125 se izdvaja iz mase
moja tužna priča

moja prica ide ovako nekak.moj best frend koji nije iz zg_a ima sestru koju sa upozno tek prije tri godinena moru .Iskreno mala i nije bila komad al ja sam tad vec osjecao neku povezanost prema njoj.mislio sam cudno zasigurno je ljubav. Od tada pa sve do sada mislim samo na nju , sanjam je te sam se proispitivo je sam li doista zaljubljen u nju ili mozda u ljubav kao osjećaj. no shvatio sam da je to ljubav prema njoj te sam bio determiniran u nakani da je osvojim ali....... nikad nisam imo pravu priliku. u međuvremenu je postala pravi komad i otezala mi situaciju i to jako jer je hodala sa nekim kretenom. no njemu je bilo sam do fuka brijem pa mo je dala nogu i meni mozda samo možda priuštila new chance. ovaj put bi je htio iskoristit ali ne mogu jer u njenom drustvu imam klasične simptome ljubavne groznice:mucanje,znojenje.... u glavnom imam iskustva s curama(kolko tolko)al kod nje nista ne vrijedi.sve što sam znao vise ne znam.Vjerovatno bi joj uletio da nemam prve probleme i da znam kak al ne umijem to.
takoder bojim se da je možda nekak ne povrijedim a da joj"uletim" i odbije me ne bi me bilo briga za moj ponos al bi me njen buraz valjda a kaj ja znam kaj bi mi napravil?????????uglavnom taj "ulet" bi vjerovatno imo posljedice kako na prijateljstvo prema njima dvoje tak i na njezine roditelje i mene. ona mi nikad nije pristupila(inace ne bi piso)al imamo zajebanski odnos (zezamo se) a i mislim da joj godi moje drustvo.također ne znam da li ona možda gaji kakav osjećaj prema meni a mozda nikad i ne saznam.pijeva mi cesto u iskljucivo mom drustvu ove stihove

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Dont ya think that you
Need somebody
Dont ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody

a to može bit poruka il jednostavno voli gunse!kaj ne?
uglavnom 9 mj se blizi kad cu je vidjet na moru a nista se vijerovatno promijeniti nece?! a moglo je biti mi najbolje ljeto na svijetu!

pa ak imate kakav savijet molim vas udijelite ga !
hvala
ludi125 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 11:36   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,084
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: moja tužna priča

Pa pridji joj opušteno i sve to shvati malo opuštenije.
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 12:39   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 20
Poruka: 702
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

ocito joj se sviđas
ne brini se, sve ce bit super
samo hrabro!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 12:50   #4 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Popij par piva i go go go...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 13:31   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,332
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Odhebi je jer slusa Guns n roses...just kidding
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 13:35   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 14
Poruka: 144
xtd784 se izdvaja iz mase

shmrknite oboje malo bijelog i eto veselja
xtd784 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 19:53   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,088
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

ne znam zašto je ovo tužna priča?

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 20:10   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 653
-cool girl- se izdvaja iz mase

Svi imaju svoju tuznu pricu..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 20:11   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 679
tendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono nešto
Re: tuzna love story??pomagajte

Moji savjeti ne vrijede ništa, al ja mislim da otvoreno trebaš popričati s njom. To je po meni jedino rješenje. Neka izmotavanja i čekanja nemaju smisla.
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 20:11   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,088
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

istina...

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113