| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moja tužna priča u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun ne znam zašto je ovo tužna priča? da, stvarno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moja tužna priča i ja se čudim zašto tužna priča ![]() reci curi iskreno kaj osjećaš i vidjet ćeš kaj bude ![]() i kupi ružu, kak je Venus rekla, to ti obara ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,615
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moja tužna priča Nije ovo nikakva tužna priča, jednostavno uleti joj spuštena garda, nemaš ništa izgubiti pa vidi šta bude...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moja tužna priča sve ovakve priče su na isti kalup. Prestani se, čovječe, sažalijevati i učini nešto ili šuti. Te priče tipa, a ona meni super, a uvijek je s kretenom, nema prilike za mene, što je to? djeluj ili šuti, nemoj gledat sa strane život nego udri po njemu , živi ili se skloni sa strane , ima onih koji idu dalje
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 2
![]() | da ljudi ti dobro kažu, reagiraj, riskiraj ali prvo razmisli dal ćete bez obzira na sve moći ostati prijatelji(ak ti je stalo do prijateljstva)i najvažnije BUDI SVOJ nemoj glumiti nekaj kaj nisi,jer ti se može obiti o glavu sretno ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.