| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moja tužna priča u Društvo forumu; ??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 7
![]() | Re: moja tužna priča [QUOTE=ludgroznice:mucanje,znojenje.... u glavnom imam na njezine roditelje i mene. ona mi nikad nije pristupila(inace ne bi piso)al imamo zajebanski odnos (zezamo se) a i mislim da joj godi moje drustvo.također ne znam da li ona možda gaji kakav osjećaj prema meni a mozda nikad i ne saznam.pijeva mi cesto u iskljucivo mom drustvu ove stihove |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moja tužna priča Daj covjece opusti se ,,, po svemu sudeci ti se njoj svidjas ,,, budi iskren prema njoj i vidjet ces da ce sve biti ok ... Moze i tako sto su ti vec cure preporucile ,,, napisi joj stihove na papir ,,, i kupi joj ružu ,,, ono sto ti one nisu rekle ja ti sad kazem neka bude crvene boje i otvorena, ne pod pupkom ... )Kazes joj da joj to poklanjas u znak paznje i dobrog prijateljstva ... I onda pratis njenu reakciju ... Pa zatim nastavite sa zezancijom (i sam kazes da imate takve odnose) ,,, i u tako dobrom raspolozenju kazes: "ja tebe volim" ... I vec si je osvojio ... ![]() Znas kroz zafrkanciju sve ide ,,, kroz zafrkanciju i zna uletiti ... Eto pokusaj tako ... pa ces mozda i biti sretan ,,, ona mozda i jedva ceka da joj izjavis ljubav ... ![]() Samo hrabro ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.

)