| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; sacu da budem okrutan....mala te tako prca u mozak a toga nisi ni svjestan...neznam jesi slijep od ljubavi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moze pomoc ili savjet sacu da budem okrutan....mala te tako prca u mozak a toga nisi ni svjestan...neznam jesi slijep od ljubavi il si opcenito slijep na takve stvari...kao prvo ti imas 25, ona 18. ne kazem da je razlika velika ali...ti si vec u dobi kad si zrel za brak prakticki, ona je u dobi kad se ide na faks, idu ona ludovanja s ekipom, zajebancija i kavice po cijele dane.naime, ona se nije izivila ni malo i ocito joj to fali...ocito joj fali tulumarenje bez da joj je na pameti da ti se mora javit, bez da mora pazit da ne flerta kad je u drustvu vise muskaraca a ti si s njom....mislim ima toga napretek...jednostavno joj fali nekakvo uzbudenje, neka neizvjesnost, ma sve ono kaj se desavalo kad se s tobom upoznavala....ne kazem da samo na tom polju, nego i na mnogo drugih polja u zivotu.... nema veze kaj je ona zrelija od drugih curki tih godina....neke potrebe su jednostavno neke potrebe...i to nemres nikak sprijecit....i sad ti ona to opravdava pod objasnjenjem da bi se druzila s frendicama...druga stvar je da ni ona sama nije sigurna kaj bi dalje s tobom...po meni to izgleda ovak: nije za vezu al za prijateljstvo je...pobogu ako kaze da te voli i ti volis nju, ja ne vidim ovdje temelja za nekakvo "samo" prijateljstvo...neznam kak opce mozes pomisljat na to...kaj bi vi radili "kao prijatelji"...ono da ti nogu al ti ocito zelis patit vise neg kaj je potrebno i zelis se i dalje druzit s njom...ona je ocito imala neki razlog da te strpa u kosaru bivsi...koji god bio...vazno je jedino to da postoji i da ga ti neznas nit ces ga saznat... nadalje fakat nemrem shvatit shvacam ovu potrebu za navlacenjem s tobom pod krinkom prijateljstva (ocito nije naucila biti sama ili nemoze biti sama pa si misli da ce bar ovako imati nekoga ko rame za plakanje). na cemu ste onda zapravo, izgleda ko veza al nije...ljubav je tu al se ne konzumira...sumnjam da ce bi to funkcioniralo....preporucam ti da ju probas zaboraviti, nastavis dalje sa zivotom, ne trazis nemoguce, jednostavno da ostavis sve ovo iza sebe...naravno da ce potrajati...ali vjeruj mi ,ne vrijedi ulagati ikakav napor i trud u nesto takvo, nedefinirano... prekini sve kontakte s njom i s bilo kim ko je njen frend/frendica jer postoji mogucnost da ti ona sama kaze ili netko njen, nesto sto ce u tebi probuditi nadu...ko mali psic ces vigljat repom i imat smjesak na licu i nadat ces se, nadat ces se da ce te nezvat, poslati poruku, doci ti na vrata i reci da joj oprostis i da ju primis natrag...al to se nece dogoditi...i dok shvatis sto se dogodilo vec ces bit poput pokislog psica, spustena repa, tuznog pogleda.... kaj se tice slavljenja danas, jednostavno joj reci: hvala ali ne hvala...kaj ima veze kaj nemas di otic slavit...slavljenje doma nije losa opcija...al da bi sad bas pod mus moral ic slavit s njom sam zato kaj nemas di drugdje..... ....u vezi pesa...napravi ono kaj sam mislis da je pravilno...tu ti nemrem pomoc...ali fora ti je u tome da ko god uzme pesa, da ce ga podsjecat na onog drugog...znaci tu je situacija nerijesena...ovo kaj ti je blackdevilles napisala za pokusaj vracanja...napravi na svoju ruku....ja bi ti s druge strane preporucio da to ne radis, prvenstveno zato kaj ces samo sebe jos vise sjebat i osjecat ces se jos jadnije...a bez rezultata...imas i ti svoj ponos...da je ona bila imalo pametnija ne bi ona ni prekidala...fakat daj se zbroji i jednostavno pogledaj u nju i zapitaj se kak se osjecas, kak funkcioniras, kak razmisljas, kak opcenito djelujes kad si bio s njom...i onda se istog trena zapitaj kak ti je sada kad ti je priredila takav poklon pod bor....jel ti se isplati ulagat u osobu koja je otkrila svoje pravo lice (bezosjecajno mogao bih reci), i opcenito u ozivljavanje veze koja ce odsad pa nadalje biti na klimavim nogama jer neces znati sto mozes ocekivati od nje...a ti fino i dalje razmisljaj i razmisljaj jel joj oces bit frend i jel oces ic kod nje slavit novu...pa bumo vidli kam bu te to dovelo....zifili.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet Macor ti je dobro napisao. Bio sam u sličnoj situaciji, jedino što je razlika bila malo manja 6 godina (kod tebe je 8), al opet dođe na isto. Mi smo 2 puta prekinuli (drugi put trajno), prvi put je ona i rekla mi je isto što i tebi tvoja, a drugi put sam ja jer sam otkrio razlog njene promjene u ponašanju i zašto želi slobodu itd. Ona je imala drugog dečka, s kojim se intenzivno dopisivala zadnjih 6 mjeseci naše veze. Što je još gore to joj je bio bivši prije mene i kad se sjetim kad mi je govorila da ju je tukao i vrijeđao dok su bili zajedno, još mi se više zgadila. Kad sam prekidao s njom rekao sam joj da nema poštovanja prema meni, da me vara i da ja ne mogu biti u takvoj vezi. Ona je rekla da me nikad nije prevarila i da me jako voli ali i da njega voli. Na što sam joj rekao da nas ne može jednako voljet i da ne mogu preći preko varanja. Počela je plakat (tipično) i govorit da me nije prevarila, da nije spavala s njim i bla bla. Nakon par dana smo si vratili neke stvari, ona je htjela da ostanemo frendovi i da je ne zamrzim, ja sam načelno pristao iako sam znao da ću odmah obrisat njen broj i nikad joj se više neću javit. Onda se ona počela javljat, zvat me na kavu itd, što me zajebalo i ja kao dobri psić sam pristajao na njenu igru (Bože koji smo naivci), otišli smo na par kava i nakon toga sam se prema njoj počeo ponašat prijateljski, slao joj poruke potpore za ispite i tako, da bi mi ona rekla da joj se prestanem javljat jer ona sad ima dečka koji joj brani da imamo bilo kakav kontakt. Meni je to odmah sve reklo i opet sam obrisao broj, sad mi se uvijek prva javi za rođendan ili blagdan, al ja samo pristojno odgovorim i kraj priče. Nadam se da će ti crtica iz mog života pomoći. Što se tiče psića, to je jako teško, pogotovo kako si sam rekao da vam je kao dijete. Obično djeca idu majci ali ne znam kako bi meni bilo da se moram odreći jednog divnog stvorenja samo zato što više nisam dobar sa "mamom", tu moraš sam odlučit ![]() Zadnji Uredio LPK : 31-12-07 u 13:24. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Re: moze pomoc ili savjet hvala LPK nosto od ovoga svega cu pokupiti najvjerovatnije jer nije da sam neki papucar da trcim za drugim curama ali kod ove situacije mi nije bilo jasno kako mozes sa nekim biti prijatelj nakon 3 godine veze a kazes da imas iste osjecaje da se nista nije promjenilo osim da bi htel malo slobode, tako da nisam imao iskustva sa takvim stvarima ali najvjerovatnije cu krenut dalje landrat kako se meni cini samo moram jos neke stvari si utuvit u glavu |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
Samo ti kreni dalje, vjeruj mi, meni je nakon nje ispalo puno bolje. Prekinuli smo prije 3 mjeseca, osjećam se emocionalno prazno, al zanimljivo možda je to razlog što se cure "bacaju" pred mene i što mi nedaju mira. Upoznao sam nekoliko zanimljivih cura al kako nisam u stanju za nešto ozbiljno, samo se zezam s njima. Zasad ih držim na distanci, ali tko zna što donosi iduća godina. Zato pamet u glavu, pokreni se i vidjet ćeš koliko dobrih cura je oko tebe. ![]() ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
![]() Ako trebaš ti još kakav savjet, nudim ti njene usluge ![]() Zadnji Uredio LPK : 31-12-07 u 13:58. | |
| | |
![]() |
« Kako prići curi
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

....u vezi pesa...napravi ono kaj sam mislis da je pravilno...tu ti nemrem pomoc...ali fora ti je u tome da ko god uzme pesa, da ce ga podsjecat na onog drugog...znaci tu je situacija nerijesena...