| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor sacu da budem okrutan....mala te tako prca u mozak a toga nisi ni svjestan... s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
![]() Citat:
predrasude.. ciste predrasude... nije sve tako crno bijelo.. imas ljudi koji se s 25 ponasaju kao djecica od 17, ali i onih koji se sa 17 ponasaju kao s 20+. to ovisi o hrpetini stvari ![]() Citat:
Citat:
Citat:
dalje mi se nije dalo citat sto si sve napisao ugl. mislim da bi decko trebao sjesti s njom i odlucno joj reci il cemo bit zajedno il cemo prekinut skroz, nikakvo prijateljstvo odmah nakon prekida duze veze NE POSTOJI. postoji bok bok i aj bok i sto se psa tice.. mislim da je on tu najmanji problem, ako hoce nek si ga zadrzi ako ne nek ide k tebi. nema filoziforanja.. tko ga moze uzdrzavat nek ga uzdrzava
__________________ | |||||
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: moze pomoc ili savjet e tigre moj ti si njoj prva ljubav najvjerojatnije. evo ja cu ti reci ja tocno znam sto se tu dogodilo. ti imaš 25 god proša si skoro i sito i rešeto a nju zanima kako je to malo ovako malo onako. onda kako jebe ovaj kako jebe onaj. meni se to davno dogodilo i sa se vratila i moli za nazat ali nema nazat. viruj mi stari pusti to i kreni dalje jer samo što ti se može desiti jest da te prevari ili da se zakrvite. Ne želi biti vezana više šeli slobodu.
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #25 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet 1. Mislim da te dovoljno ne voli! 2. U takvim je godinama kad se vecina cura ne zeli vezati! 3. Ja je ne bih jurila i zadrzavala, vec pustila u lov na slobodu, jer ako misli da ce naci boljeg od tebe, nije te ni vredna! 3. Sto se psa tice, ostavi joj ga kad si ga vec njoj kupio!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Re: moze pomoc ili savjet eto ovako stoje stvari sad je vec proslo malo vise dana tj mozda 1 tjedan otkad je sve pocelo pesek je kod mene jer ona nije htjela da djelimo psa nego da bude samo njezin da ako nemoze biti u potpunosti njezin da ga nezeli da ce njoj njezini kupiti novog peseka koji ce bit samo njen; moj odgovor na to je da mi neprigovori nikad da sam joj uzeo psa da je to njezina odluka da ako ona moze tako mjenjat ljude i sl. stvari kao sto ona to radi niti nezasluzuje peseka i nek joj njezini kupe drugog jer po tome ona niti nezasluzuje vise ni mene a kamoli malog jer se tako igrati sa necijim osjecajim je malo glupo i sebicno. samo se nadam da nece pozalit jednog dana za sve to to je od mene ono kaj joj zelim! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moze pomoc ili savjet dobro si postupil i dobro si joj rekel...njeni budu joj tak i tak copili pesa....nego reci ti meni....kad se sve to mal sleglo....kak se osjecas sad....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Re: moze pomoc ili savjet a gle da mi nefali fali mi da je jos volim volim je ali imam malo drukcije misljenje prema njoj malo mi se zamjerila a to je na neki nacin i dobro prema meni lakse idem dalje imam jednu frendicu koja mi malo stoji na strani pa mi je i kod toga malo lakse. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moze pomoc ili savjet to je dobro za cuti....imas s kim popricati...zapravo je kod ovakvih situacija hladna zenska glava tipa neke frendice jako korisna...no glavno je to da si uvidil kakva je mala....sad samo polako istim putem i kroz neko vrijeme bus bil ko nov...znam kaj ti govorim jer sam i sam dozivel igracicu...i to nije bilo nimalo ugodno iskustvo, zapravo je u pocetku kad jos nisam skuzil pravo lice, al poslije je vise nekakvo razocaranje kako tom osobom tako i osobno....al prebrodi se to...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
« Kako prići curi
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.