Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor sacu da budem okrutan....mala te tako prca u mozak a toga nisi ni svjestan... s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-01-08, 21:56   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: moze pomoc ili savjet

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
sacu da budem okrutan....mala te tako prca u mozak a toga nisi ni svjestan...
s ovim se slazem
Citat:
neznam jesi slijep od ljubavi il si opcenito slijep na takve stvari...kao prvo ti imas 25, ona 18. ne kazem da je razlika velika ali...ti si vec u dobi kad si zrel za brak prakticki, ona je u dobi kad se ide na faks, idu ona ludovanja s ekipom, zajebancija i kavice po cijele dane.

predrasude.. ciste predrasude... nije sve tako crno bijelo.. imas ljudi koji se s 25 ponasaju kao djecica od 17, ali i onih koji se sa 17 ponasaju kao s 20+. to ovisi o hrpetini stvari

Citat:
naime, ona se nije izivila ni malo i ocito joj to fali...ocito joj fali tulumarenje bez da joj je na pameti da ti se mora javit, bez da mora pazit da ne flerta kad je u drustvu vise muskaraca a ti si s njom....mislim ima toga napretek...jednostavno joj fali nekakvo uzbudenje, neka neizvjesnost, ma sve ono kaj se desavalo kad se s tobom upoznavala....ne kazem da samo na tom polju, nego i na mnogo drugih polja u zivotu....
ja mislim da njoj fale drugi decki, a ne samo zayebancija vani.

Citat:
nema veze kaj je ona zrelija od drugih curki tih godina....neke potrebe su jednostavno neke potrebe...i to nemres nikak sprijecit....
o kakvim ti potrebama govoris?!
Citat:
nadalje fakat nemrem shvatit shvacam ovu potrebu za navlacenjem s tobom pod krinkom prijateljstva
imho.. zeli probati s tamo nekim trecim likom pa ako joj ne uspije jos uvijek ima njega, koji ce ionako biti s njom bez obzira na sve.

dalje mi se nije dalo citat sto si sve napisao

ugl. mislim da bi decko trebao sjesti s njom i odlucno joj reci il cemo bit zajedno il cemo prekinut skroz, nikakvo prijateljstvo odmah nakon prekida duze veze NE POSTOJI. postoji bok bok i aj bok i sto se psa tice.. mislim da je on tu najmanji problem, ako hoce nek si ga zadrzi ako ne nek ide k tebi. nema filoziforanja.. tko ga moze uzdrzavat nek ga uzdrzava
Star 05-01-08, 16:26   #22 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
sto se psa tice.. mislim da je on tu najmanji problem, ako hoce nek si ga zadrzi ako ne nek ide k tebi. nema filoziforanja.. tko ga moze uzdrzavat nek ga uzdrzava[/color]
Svaka čast, lijepo rečeno, ja bi vjerojatno ostavio psa njoj.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 16:45   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

koji kralj zoki.....samo bodi.....
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 16:49   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

e tigre moj ti si njoj prva ljubav najvjerojatnije.
evo ja cu ti reci ja tocno znam sto se tu dogodilo.
ti imaš 25 god proša si skoro i sito i rešeto a nju zanima kako je to malo ovako malo onako. onda kako jebe ovaj kako jebe onaj. meni se to davno dogodilo i sa se vratila i moli za nazat ali nema nazat. viruj mi stari pusti to i kreni dalje jer samo što ti se može desiti jest da te prevari ili da se zakrvite. Ne želi biti vezana više šeli slobodu.
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 17:08   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

1. Mislim da te dovoljno ne voli!
2. U takvim je godinama kad se vecina cura ne zeli vezati!
3. Ja je ne bih jurila i zadrzavala, vec pustila u lov na slobodu, jer ako misli da ce naci boljeg od tebe, nije te ni vredna!
3. Sto se psa tice, ostavi joj ga kad si ga vec njoj kupio!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 18:20   #26 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
e tigre moj ti si njoj prva ljubav najvjerojatnije.
evo ja cu ti reci ja tocno znam sto se tu dogodilo.
ti imaš 25 god proša si skoro i sito i rešeto a nju zanima kako je to malo ovako malo onako. onda kako jebe ovaj kako jebe onaj. meni se to davno dogodilo i sa se vratila i moli za nazat ali nema nazat. viruj mi stari pusti to i kreni dalje jer samo što ti se može desiti jest da te prevari ili da se zakrvite. Ne želi biti vezana više šeli slobodu.
Vjerojatno će joj jedan dan dođi pomisao - Joj s njim je bilo super, al rijetko koja će se stvarno htjet vratit (ponos).
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 16:28   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 21
ZoranG. se izdvaja iz mase

eto ovako stoje stvari sad je vec proslo malo vise dana tj mozda 1 tjedan otkad je sve pocelo
pesek je kod mene jer ona nije htjela da djelimo psa nego da bude samo njezin da ako nemoze biti u potpunosti njezin da ga nezeli da ce njoj njezini kupiti novog peseka koji ce bit samo njen; moj odgovor na to je da mi neprigovori nikad da sam joj uzeo psa da je to njezina odluka da ako ona moze tako mjenjat ljude i sl. stvari kao sto ona to radi niti nezasluzuje peseka i nek joj njezini kupe drugog jer po tome ona niti nezasluzuje vise ni mene a kamoli malog jer se tako igrati sa necijim osjecajim je malo glupo i sebicno. samo se nadam da nece pozalit jednog dana za sve to to je od mene ono kaj joj zelim!
ZoranG. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 16:32   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

dobro si postupil i dobro si joj rekel...njeni budu joj tak i tak copili pesa....nego reci ti meni....kad se sve to mal sleglo....kak se osjecas sad....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 16:35   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 21
ZoranG. se izdvaja iz mase

a gle da mi nefali fali mi da je jos volim volim je ali imam malo drukcije misljenje prema njoj malo mi se zamjerila a to je na neki nacin i dobro prema meni lakse idem dalje imam jednu frendicu koja mi malo stoji na strani pa mi je i kod toga malo lakse.
ZoranG. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 16:48   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

to je dobro za cuti....imas s kim popricati...zapravo je kod ovakvih situacija hladna zenska glava tipa neke frendice jako korisna...no glavno je to da si uvidil kakva je mala....sad samo polako istim putem i kroz neko vrijeme bus bil ko nov...znam kaj ti govorim jer sam i sam dozivel igracicu...i to nije bilo nimalo ugodno iskustvo, zapravo je u pocetku kad jos nisam skuzil pravo lice, al poslije je vise nekakvo razocaranje kako tom osobom tako i osobno....al prebrodi se to...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111