| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; ja mislim da to nije uistinu razlog zbog kojeg je ona prekinila.. mozes biti u vezi i izlaziti s frendicama.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 265
![]() | Re: moze pomoc ili savjet ja mislim da to nije uistinu razlog zbog kojeg je ona prekinila.. mozes biti u vezi i izlaziti s frendicama.. ne znam mozda je pokusala s tim razlogom jer te nije zeljela povrijediti, sto je zapravo kod prekida nemoguce.. jer bilo koji razlog bio, jedna ce strana uvijek biti povrijedena.. tako da ja ja mislim kolko tebi god tesko bilo, trebas nastaviti dalje.. jer ocito da ti nisi sto onda zeli i treba.. sorry |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet imam ja bolju drizzt na ovu tvoju, tko spava s djecom je perverzno bolestan ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Citat:
![]() ![]()
__________________ ![]() fuck is good fuck is funny every body fucks for money if you think its fucks so funny fuck your self and safe the money!!!! | |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet istina u vecini slucajeva, zalosno
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 21
Poruka: 23
![]() | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
Evo da ti kažem; ona pod zabavljati misli malo flertati, brijati i ostalo sa drugim dečkima. I to će joj biti vrlo zabavno nekoliko mjeseci, cca 6-18 mjeseci, ali nakon toga će uslijediti osjećaj praznine i neispunjenosti i onda će uvidjeti da je to što je imala s tobom super stvar. Nakon toga probati će započeti s nekim novu vezu; međutim nije baš jednostavno naći nekog tko će ti odgovarati i vrlo vjerojatno neće uspjeti. Naposljetku nakon cca. 2 godine početi će razmišljati o tome da ti se vrati; i tu sada uskaču njene prijateljice i prijatelji koji će ju vrlo vjerojatno odgovarati od toga pod geslom:''Da je valjalo ne bi puklo, bolje NEMOJ''. Ukratko moje mišljenje zaboravi ju i nađi drugu. Jer nekako s mog muškog stajališta to je samo iskorištavanje tebe. Jer u ovom slučaju vrlo vjerojatno da te nije uopće ni voljela; vjerojatno je na početku bila zaljubljena, ali poslije joj se samo sviđao osjećaj pažnje što je od tebe dobivala, to što si bio dobar prema njoj i redovan seks. A sada će joj sigurno sve to nedostajati. Uglavnom nemoj biti lud i dopustiti joj da ti se vrati samo zbog osjećaja ugode. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet ziva istina![]()
| | |
![]() |
« Kako prići curi
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.