| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; ali najteze je imati karakter kod tih stvari jer kad se prica sta ces uciniti onda smo jaki ali kada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Re: moze pomoc ili savjet ali najteze je imati karakter kod tih stvari jer kad se prica sta ces uciniti onda smo jaki ali kada treba provesti rijeci u djela onda je malo u banani. ali jedna pozitivna stvar danas kad sam je vidio nakon sto se nismo vidjeli 2 tjedna nije mi bio nasto pretjerano tesko niti sam imao zelju da je zovnem bila je malo dalje od mene neznam dal me je vidjela ali predpostavljam da me vidjela njena kolegica ali mislio sam da ce mi biti malo teže nego sta mi je bilo sad dali je to dobra stvar ili nije neznam
__________________ ![]() fuck is good fuck is funny every body fucks for money if you think its fucks so funny fuck your self and safe the money!!!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet to je dobra stvar, i nauci ju mrzit, kad ju zamrzis to ce ubit ljubav u tebi i nakon nekog vramena ces bit flegma ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet trudim se sve to raditi ali svakog dana mi je sve lakse jer pogotovo kako kazes kad naletis na drugu osobu puno je lakse ne misliti na staru
__________________ ![]() fuck is good fuck is funny every body fucks for money if you think its fucks so funny fuck your self and safe the money!!!! |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet kako nebi znamo tu ali problem je u tome da je vidjam skoro svaki dan jer ide u skolu koja je u mojoj ulici a i izlazimo na ista mjesta tako da je to malo veci problem sta se toga tice "daleko od ociju"
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet pa promjeni si raspored stvari u danu pa ju nebus vidio tak cesto ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() | Re: moze pomoc ili savjet Nemogu sad mijenjat raspored stvari kad mi je takvo radno vrijeme a da prestanem izlazit na mjesta gdje i ona izlazi nemogu kad mi je cijelo drustvo tamo
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet pa kaj nemres okupit svoju ekipu i otic nekam drugo iz zajebancije na cugu, pa kaj vi neznate za nikakvo mjesto osim toga ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.