Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; pa nije stvar o jednom mjestu nego vise mjesta i dogodi da je barem u vikendu dal to bil petak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-01-08, 12:41   #61 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-12-07
Poruka: 21
ZoranG. se izdvaja iz mase
Re: moze pomoc ili savjet

pa nije stvar o jednom mjestu nego vise mjesta i dogodi da je barem u vikendu dal to bil petak subota ili nedjelja vidim je barem jednom a da sad kad ona dode tu gdje smo mi odma bjezim pa necu sad zajebavat cijelo drustvo sa tim

fuck is good fuck is funny every body fucks for money
if you think its fucks so funny
fuck your self and safe the money!!!!
ZoranG. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:44   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-12-07
Poruka: 21
ZoranG. se izdvaja iz mase

dugo se nismo culi moram vam reci da je sve ovo nekako brzo zavrsilo i pocelo
sa bivsom se nikako ne cujem vise prekinuli smo svu komunikaciju na njenu volju i da se pohvalim imam novu ljubav i za pocetak je jako dobro samo se nemogu ja otvoriti skroz prema njoj.
hvala vam svima
cujemo se

fuck is good fuck is funny every body fucks for money
if you think its fucks so funny
fuck your self and safe the money!!!!
ZoranG. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 14:18   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

nova ljubav? oooo... neka neka!!! ma otvorit ćeš se s vremenom prema njoj
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 07:56   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

pa kak se nemres otvorit, slic u kurcu ili
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 01:55   #65 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-02-08
Poruka: 4
black widow se izdvaja iz mase

da samo ubacim jedan mali komentar na kraj svega...

drago mi je da ti je sada dobro jer takva gadura od cure ni ne zaslužuje takvog dečka.
ja sam u vezi od svoje 14 s dečkom 6 godina starijim,bit će nam 5 godina još malo. ne fali mi opijanje ni flertanje ni išta slično,volim ga više od svega i obožavam bit s njim. problem je bio kad sam prošla na faks ali vidimo se svaki vikend pa tako da sve dobro ide.
i da,ono kaj želim reć,nije bitno koliko tko ima godina,bitno je samo koliko vam je stalno jednom do drugog.
black widow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 02:16   #66 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

opa majstore.....nova ljubav.....bas mi je drago....znaci da si konacno skuzio kakva si budala bio i odlucio to sasjec do kraja....sam si nemoj dopustit da se to ponovi....a s novom ljubavi uzivaj i polako....ima vremena....nikud ti se ne zuri....iskreno se nadam da ce bit bolja i da ces uzivat u njoj i s njom....

Zadnji Uredio macor : 12-02-08 u 02:19.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 08:02   #67 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: black widow Pogledaj Poruke
da samo ubacim jedan mali komentar na kraj svega...

drago mi je da ti je sada dobro jer takva gadura od cure ni ne zaslužuje takvog dečka.
ja sam u vezi od svoje 14 s dečkom 6 godina starijim,bit će nam 5 godina još malo. ne fali mi opijanje ni flertanje ni išta slično,volim ga više od svega i obožavam bit s njim. problem je bio kad sam prošla na faks ali vidimo se svaki vikend pa tako da sve dobro ide.
i da,ono kaj želim reć,nije bitno koliko tko ima godina,bitno je samo koliko vam je stalno jednom do drugog.
istina, potpisujem
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:24   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: black widow Pogledaj Poruke

uiii.. vidim da ima i boljih od mene ja sam od 16. s deckom al sam se izdivljala prije toga doduse nikad ne reci nikad.. jer ti za godinu dana opet moze doc da prozivis sve ono sto si "propustila".. kako to obicno biva s ljudima koji rano pocnu s vezama

Citat:

slazem se ali uz dodatak da veze s razlikom godina vecom od 10 ne mogu normalno funkcionirat pogotovo ako su partneri u 20-tim, 30-tim.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:14   #69 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-02-08
Poruka: 4
black widow se izdvaja iz mase

meni nije ni bitno izdivljat se,ludo nam je i ovako i niš mi ne fali. našli smo se i nikad nam nije dosadno...
moja polusestra je od svoje 16. s tipom od 29. godina,sad je to već nedgi 2 godine i nešto al se vide jednom mjesečno a meni je to skroz glupo tako.
black widow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 12:33   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

procitah cijelu temu...

eto ,drago mi je sto si sad sretan i zaljubljen...

s vremenom ces s tom curom biti otvoreniji i opusteniji...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114