| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi moze pomoc ili savjet u Društvo forumu; pa nije stvar o jednom mjestu nego vise mjesta i dogodi da je barem u vikendu dal to bil petak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Re: moze pomoc ili savjet pa nije stvar o jednom mjestu nego vise mjesta i dogodi da je barem u vikendu dal to bil petak subota ili nedjelja vidim je barem jednom a da sad kad ona dode tu gdje smo mi odma bjezim pa necu sad zajebavat cijelo drustvo sa tim
__________________ ![]() fuck is good fuck is funny every body fucks for money if you think its fucks so funny fuck your self and safe the money!!!! |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-12-07 Lokacija: svijetu nepoznat kraj
Poruka: 21
![]() | Re: moze pomoc ili savjet dugo se nismo culi moram vam reci da je sve ovo nekako brzo zavrsilo i pocelo sa bivsom se nikako ne cujem vise prekinuli smo svu komunikaciju na njenu volju i da se pohvalim imam novu ljubav i za pocetak je jako dobro samo se nemogu ja otvoriti skroz prema njoj. hvala vam svima cujemo se
__________________ ![]() fuck is good fuck is funny every body fucks for money if you think its fucks so funny fuck your self and safe the money!!!! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet pa kak se nemres otvorit, slic u kurcu ili ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-08 Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Re: moze pomoc ili savjet da samo ubacim jedan mali komentar na kraj svega... drago mi je da ti je sada dobro jer takva gadura od cure ni ne zaslužuje takvog dečka. ja sam u vezi od svoje 14 s dečkom 6 godina starijim,bit će nam 5 godina još malo. ne fali mi opijanje ni flertanje ni išta slično,volim ga više od svega i obožavam bit s njim. problem je bio kad sam prošla na faks ali vidimo se svaki vikend pa tako da sve dobro ide. i da,ono kaj želim reć,nije bitno koliko tko ima godina,bitno je samo koliko vam je stalno jednom do drugog. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moze pomoc ili savjet opa majstore.....nova ljubav.....bas mi je drago....znaci da si konacno skuzio kakva si budala bio i odlucio to sasjec do kraja....sam si nemoj dopustit da se to ponovi....a s novom ljubavi uzivaj i polako....ima vremena....nikud ti se ne zuri....iskreno se nadam da ce bit bolja i da ces uzivat u njoj i s njom....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe Zadnji Uredio macor : 12-02-08 u 02:19. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #68 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: moze pomoc ili savjet Citat:
uiii.. vidim da ima i boljih od mene ja sam od 16. s deckom al sam se izdivljala prije toga doduse nikad ne reci nikad.. jer ti za godinu dana opet moze doc da prozivis sve ono sto si "propustila".. kako to obicno biva s ljudima koji rano pocnu s vezama ![]() Citat:
slazem se ali uz dodatak da veze s razlikom godina vecom od 10 ne mogu normalno funkcionirat pogotovo ako su partneri u 20-tim, 30-tim.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-08 Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Re: moze pomoc ili savjet meni nije ni bitno izdivljat se,ludo nam je i ovako i niš mi ne fali. našli smo se i nikad nam nije dosadno... moja polusestra je od svoje 16. s tipom od 29. godina,sad je to već nedgi 2 godine i nešto al se vide jednom mjesečno a meni je to skroz glupo tako. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

ja sam od 16. s deckom
doduse nikad ne reci nikad.. jer ti za godinu dana opet moze doc da prozivis sve ono sto si "propustila".. kako to obicno biva s ljudima koji rano pocnu s vezama