| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; ja sam imao curu 3 godine i prekinuo sam sa njom i sad me strah sa nekim opet započeti neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Zagreb / Hrvatska / Split Godina: 22
Poruka: 56
![]() | Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ja sam imao curu 3 godine i prekinuo sam sa njom i sad me strah sa nekim opet započeti nešto, di to sve vodi? dali će onda biti prava, ako ne di mi ide život? dali da se još zabavljam ili... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu vrijeme... vrijeme... lijeci rane uzmi si malo vremena za sebe, sve ostalo ce doci samO ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu treba ti dosta vremena da se vratis na staro.. brij okolo, zalijeci si potrebe, zivi zivot punim plucima!
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ja sam bila s deckom skoro 2 godine i na kraju je to sve izmedu nas postalo toliko bezveze da sam jedva cekala da upoznam nekog novog....iako me isto tako bilo malo strah i vec sam se navikla skroz na njega...Savjetujem ti da se slobodno ponovo zabavljas i upoznas nove ljude jer si mozda korak blizu do one prave kao sto sam ja bla do pravoga i nasla sam ga.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.

uzmi si malo vremena za sebe, sve ostalo ce doci samO