| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Nikad neznam koliko ce mi trebati svaki put je drugacije. Idu mi na zivce one pisme sta me podsjecaju na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Starter | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Nikad neznam koliko ce mi trebati svaki put je drugacije. Idu mi na zivce one pisme sta me podsjecaju na nju ili neke stvari također ali jbg znao sam u sta se upustam cura je mlađa i nezrela i to mi se obilo u glavu. To je i bio razlog prekida: "mlada sam neda mi se bit u nikakvoj vezi". Al ako njoj nije stalo onda me nije ni vrijedna jel tako?
__________________ |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ja npr san bija u duugoj vezi i sad mi nije do veze nego imam namjeru jos neko vrime uzivat u slobodi, al opet kad bi naisla neka super cura koja bi mi se svidila i ako bi vidija da san bivsu prebolija(mislim da jesam, al opet nisan 100% siguran) skroz naravno da bi nesto poduzeja i bija se spreman opet vezat za nekoga
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu baš razmišljam kak nemam pojma koji je odgovor na ovo pitanje, dugo, uvijek tak predano volim, a obično me ti muški uvijek sjebu tak da sam sirotek uvijek tužna duže vrijeme ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
A nesto slicno kao ja..Jako tesko mogu upoznat nekg tko bi mi se svidio.. i fali mi dosta toga,a nemoze se to ostvariti..tuga;( | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 55
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ne treba mi puno. Zatvorim knjigu i otvorim drugu.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

i fali mi dosta toga,a nemoze se to ostvariti..tuga;(