| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; pa to sad ovisi od veze do veze. neke su burnije i upečatljivije, neke manje, neke nisu vrijedne spomena. ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu pa to sad ovisi od veze do veze. neke su burnije i upečatljivije, neke manje, neke nisu vrijedne spomena. ako je prva u pitanju, onda regeneracija traje bogami podugo, ako je druga, vrlo brzo okrećem novu stranicu i živim opet punim plućima, a ako su treće, odmah sam spreman za new action ![]()
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 622
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu nakon zadnjeg prekida oko godinu dana, cak i vise. i ta veza mi nije bila nista posebno, bio sam ovak iz fore. poslije toga nisam imao dugo jer mi se nije dalo, morao sam se malo odmoriti ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu koliko mi treba? ovisi s kim sam bila u vezi i kak mi je bilo u vezi i jel mi bilo stalo ili ne i ovisi o tome kak se određeni ponašao prema meni i koji je uzrok prekida,ovisi i o tom jel mi se neka druga osoba nakon prekida svidila il ne... nije nikad isto,i ne može biti isto....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 333
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ako ja prekidam znacinesto mi ne pase i ne zelim vise bit sa njom ako ona ostavi mene znaci da me nije vridna i nikad nisan patia i isti sekund se oladin a inace su sve moje veze kratke jer se brzo ladin pa u pravilu mi triba dan-dva |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 99
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Koliko dugo?To nemozemo ni samo znati jer nikada neznas koga mozes sresti i sta te moze zadesiti. Meni se ne zuri lijep mi je zivot i ovako,uostalom nisam ni spremna za neku novu vezu. Treba biti ipak oprezan u sta uljeces ![]() Ajde iskreno ja i nisam za neku ozbiljniju vezu,previse sam postala nepovjerljiva pa poznavajuci sebe sto bi nekome zagorcavala zivot a sa emocijama se umijem boriti ![]()
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-06
Poruka: 18
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Baš i mene zanima. Koliko vam treba da se prešaltate u novu vezu. Moj bivši je čekao dva,tri mjeseca i već uletio u novu vezu. Meni je to prebrzo,ako je išta prema meni osjećao ![]() Nismo svi isti,jbg ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
« Medina javi se
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.