Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; A gle. ovis sve sto si osjecao prema osobi s kojom si bio/la. Bilo kako bilo svaka osoba je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-07-08, 15:36   #111 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu

A gle. ovis sve sto si osjecao prema osobi s kojom si bio/la. Bilo kako bilo svaka osoba je drugacija, pa samim time i svaka veza, stoga nema nekog recepta koliko je potrebno. Meni je recimo nakon jednog decka trebalo godinu dana, s tim da ni tad nisam bila rascistila sama sa sobom sve jer mi je puno znacio, a nakon jednog mi je trebalo niti tjedan, dva jer mi nije puno znacio. Kazem sve ovisi. Sadasnja veza da mi se raspadne ( nedao Bog) trebalo bi mi ne godina, dvije mozda citav zivot. Ne mogu znat, al puno zasigurno.
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 21:19   #112 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Godina: 21
Poruka: 204
SolidSnake3 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SolidSnake3 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku SolidSnake3 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku SolidSnake3

Nemam pojma još.Prekinul sam jučer sa curom nakon godinu i 3 mjeseca.Budem naknadno napisal koliko mi treba za novu vezu.
SolidSnake3 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 11:14   #113 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 64
bebach se izdvaja iz masebebach se izdvaja iz mase

evo ja prije 3 mj prekinuo sam curom(tocnije dobio nogu)nakon 3,5god veze...zasto??bio sam vise puta neiskren,ponekad bezobrazan,prevario sam ju jednom..i mislio sam da nikada necu moci nac nekog tko ce mi toliko znaciti u zivotu..al vrijeme je prolazilo i prije tjedan i po upoznao sam jednu prekrasnu osobu,pao sam na nju ko kruska..e sada problem je sto ja jos uvijek prema bivsoj osjecam svasta,al ona se za sebe pobrinula,decka je nasla tjedan dana nakon prekida,dakle ocito da je ona sretna,a ja kakav jesam smatram da ako nekog volis da ces ga pustit,al ja sada nisam spreman za novu vezu,je ova cura mrak i sve al ne bi bilo posteno da sam sebe forsiram na nesto,ne prema njoj,tako da zasada nisu mi dovoljna ni 3mj...kako ce dalje bit vidjet cemo...
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 11:23   #114 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,582
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

nastavi zivit..kakve veze ima...nakon mjesec dana zaboravit ces tu prijasnju vezu...jos ako je super cura, lakse ce i tebi biti...

btw naravno da osjecas nesto prema bivsoj..ali razmisli malo..mozda je to navika...a navika je gadna stvar...
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 11:34   #115 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 64
bebach se izdvaja iz masebebach se izdvaja iz mase

upravo takve misli su me morile,i ne smatram da je bila navika..jbg to je bila cura s kojom sam sve djelio al doslovno,spavala je kod mene u prosjeku 5-6 dana u tjednu,podredio sam joj zivot....jedina dobra stvar koja mi se desila je to sto uz sve to nisam udaljio frendove,jer da sam i njih udaljio(a lako je moglo biti tako)neznam kako bi prezivio zadnjih 3mj,al to je dokaz sto su pravi ljudi u zivotu,nisu se dali odjebat kad sam budala to doslovno pokusavo...
jbg sve mi se poslozilo u zivotu prvo mi je umro tata u nepunoj 43 godini,nakon 2 mj ostavi me cura...ja sam vegetiro to vrijeme jbg stari mi je umro a s njim sam prije svega bio frend,onda je isla cinjenica da mi je otac..al njoj nije bilo do cekanja valjda...
znam da vam se ne slusaju zalopojke al morao sam to napisat...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nova veza, prekid

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113