| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; jos nijednom nisam ja prekinuo sa curom. tako da me strah započeti s nekime vezu i bojeći se da će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu uf MadMike zajebana stvar... ja sam nakon veze od 2 godine probao s drugima, al nije islo... volio sam je jos... tako da je sve to izmedju bilo bezveze... trebalo mi je oko 8mj da je izbrisem.... do tad mi se motala stalno po glavi, a kad bi je vidio bi poludio...sto je najbolje ja sam prekinuo s njom, e kako sam se zajebo....srecom nasao sam drugu, bolju...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ja tesko prebolim nekog... trebala mi je gotovo godina i pol da prebolim jednog tipa...probavala u medju vremenu neke veze al sve za kurac...sad sam se opet zatelebala u decka koji mi nije decko al mi je prijatelj s povlasticama... Bog zna kud ce to odvest...hehehehe
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu teško se zaljubim,ali kad volim volim..ovo između,te prijelzne faze tuge i razočaranja,traženja utjehe ne računam
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Mislim da nema nekog općenitog odgovora...Evo na primjer, upravo sam izašao iz jedne jaaako duge veze...S obzirom na to kako je veza završila (da ne idem u detalje) htio bih što prije naći neku curu pa da mi bude lakše...Tu vrijedi ono: klin se klinom izbija... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu E to baš definitivno. Meni je trebalo oko tri godine. Iako... Još nisam sigurna da me skroz prošlo. Bilo je svega u te tri godine, ali ništa nije potrajalo, niti je uopće bilo blizu toga da mogu reći to je TO.A-a. Trenutno ne želim biti u vezi, pa mi je okay. Glupo mi je zajebavat ljude, kad ja nisam riješila stvari sama sa sobom. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu A čuj, dovoljno je da mi nju izbije iz glave Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!