Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; jos nijednom nisam ja prekinuo sa curom. tako da me strah započeti s nekime vezu i bojeći se da će ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-08-07, 17:18   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 18
Poruka: 221
MadMike se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MadMike
Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu

jos nijednom nisam ja prekinuo sa curom. tako da me strah započeti s nekime vezu i bojeći se da će me opet ubiti.
MadMike je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 22:47   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

uf MadMike zajebana stvar...
ja sam nakon veze od 2 godine probao s drugima, al nije islo... volio sam je jos... tako da je sve to izmedju bilo bezveze... trebalo mi je oko 8mj da je izbrisem.... do tad mi se motala stalno po glavi, a kad bi je vidio bi poludio...sto je najbolje ja sam prekinuo s njom, e kako sam se zajebo....srecom nasao sam drugu, bolju...
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 00:15   #23 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ja tesko prebolim nekog... trebala mi je gotovo godina i pol da prebolim jednog tipa...probavala u medju vremenu neke veze al sve za kurac...sad sam se opet zatelebala u decka koji mi nije decko al mi je prijatelj s povlasticama... Bog zna kud ce to odvest...hehehehe
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 01:58   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,052
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

teško se zaljubim,ali kad volim volim..ovo između,te prijelzne faze tuge i razočaranja,traženja utjehe ne računam
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 14:31   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Mislim da nema nekog općenitog odgovora...Evo na primjer, upravo sam izašao iz jedne jaaako duge veze...S obzirom na to kako je veza završila (da ne idem u detalje) htio bih što prije naći neku curu pa da mi bude lakše...Tu vrijedi ono: klin se klinom izbija...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 15:25   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,052
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ali ako ju voliš još klin ti išta neće izbit
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 17:14   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
E to baš definitivno.
Meni je trebalo oko tri godine. Iako... Još nisam sigurna da me skroz prošlo. Bilo je svega u te tri godine, ali ništa nije potrajalo, niti je uopće bilo blizu toga da mogu reći to je TO.A-a.
Trenutno ne želim biti u vezi, pa mi je okay. Glupo mi je zajebavat ljude, kad ja nisam riješila stvari sama sa sobom.
Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 18:11   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
A čuj, dovoljno je da mi nju izbije iz glave

Citat:
Pravi autor: Simply Pogledaj Poruke
E to baš definitivno.
Meni je trebalo oko tri godine. Iako... Još nisam sigurna da me skroz prošlo. Bilo je svega u te tri godine, ali ništa nije potrajalo, niti je uopće bilo blizu toga da mogu reći to je TO.A-a.
Trenutno ne želim biti u vezi, pa mi je okay. Glupo mi je zajebavat ljude, kad ja nisam riješila stvari sama sa sobom.
Sorry, što ću to tako reći: ali nadam se da se meni neće baš to dogoditi...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 12:25   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Sorry, što ću to tako reći: ali nadam se da se meni neće baš to dogoditi...

Sorry ti, ali ja ne bih voljela da se to ikome dogodi, pa ni tebi. Ali jebi ga, događa se.
Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 17:02   #30 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Zavisi koliko je veza trajala i koliko mi je bilo stalo do te osobe.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nova veza, prekid

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108