| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Vrijeme potrebno da se netko preboli iznosi polovicu vremena od onoga što si proveo sa tom osobom... tako barem kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Vrijeme potrebno da se netko preboli iznosi polovicu vremena od onoga što si proveo sa tom osobom... tako barem kažu u Sex & Grad...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ma daj, znači ja bi trebala patiti caa. dvije i pol godine kada bi prekinula s dečkom. A majko mila. Pa do tad bi mi zahrđali svi organi. ![]() Ja mislim da je najbolja utjeha u zagrljaju nekog drugog. Znam zvuči bez veze, ali najbolje zaboraviš na sva sranja koja su te zadesila s bivšim. Stoga, moj recept. Prekid se liječi sexom. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ih, pa netreba hrđat čekajući da se zaboravi ![]() Uvijek te neke sitnice sjete... što je moja kardinalna greška ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu To ti je ko minsko polje, nakon veze ako slučajno prođeš pored birca u kojem ste se upoznali odmah se sjetiš te neke romantične situacije. I onda si u komi, bedari i guši te. Ma radije ću se smucati po nečijem krevetu nego padati u emocijonalne krize zbog bivšeg. Okrutno, ali istinito. |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ahahaha, ja sam otišla u drugu županiju ![]()
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
Slazem se,to je najbolji lijek,ali ne ide bas uvijek tako lako!Nekad stvarno treba bar neko vrijeme da se osvijestis i dodjes sebi,ako je ljubav bila jaka!![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ja sam imao vezu koja je trajala 7 godina sa prekidima. Par puta smo raskidali, onda bi se ponovo mirili i nastavljali dalje. Jednom smo raskinuli i nismo bili zajedno skoro 5 mjeseci, ali smo se opet pomirili. Medjutim, prije nekih godinu dana je veza pukla jednom za uvjek, na srecu ili nesrecu. Jako je cudno to sto kada smo prije raskidali...nije mi tesko padalo, jer sam svjesno ili podsvjesno znao da cemo biti opet zajedno. Ali ovaj me je put bas pogodilo...do koske. Prvih 3 mjeseca sam bio depresivan i sjeban a poslje toga sam se suocio sa cinjenicom i nastavio ziviti dalje. Moj savjet je da se poslije duge veze malo "odmara" i uziva u carima zivota prije nego sto se uskoci u drugu vezu ![]()
__________________ Ja želim samo jedno…A to su dvije stvari…Red...Mir i Disciplinu! Kad ja tamo a ono međutim! |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
ni to ne pali kod mene....Probala al nije islo...Jednostavno trebas si uzet vremena i sam sebi dokazat da je GOTOVO jer dok god se nadaš nema ti pomoći...Moraš ubit nadu u sebi i onda možeš dalje....Eto ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

Slazem se,to je najbolji lijek,ali ne ide bas uvijek tako lako!Nekad stvarno treba bar neko vrijeme da se osvijestis i dodjes sebi,ako je ljubav bila jaka!