Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Vrijeme potrebno da se netko preboli iznosi polovicu vremena od onoga što si proveo sa tom osobom... tako barem kaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 11:33   #31 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu

Vrijeme potrebno da se netko preboli iznosi polovicu vremena od onoga što si proveo sa tom osobom... tako barem kažu u Sex & Grad...
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:44   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

hmmm... inace obozavam tu seriju ali ovo mi je ipak malo besmisleno
Star 23-08-07, 12:50   #33 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nemoj reć
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:28   #34 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ma daj, znači ja bi trebala patiti caa. dvije i pol godine kada bi prekinula s dečkom. A majko mila. Pa do tad bi mi zahrđali svi organi.

Ja mislim da je najbolja utjeha u zagrljaju nekog drugog. Znam zvuči bez veze, ali najbolje zaboraviš na sva sranja koja su te zadesila s bivšim.
Stoga, moj recept. Prekid se liječi sexom.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:34   #35 (permalink)

Ih, pa netreba hrđat čekajući da se zaboravi

Uvijek te neke sitnice sjete... što je moja kardinalna greška
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 20:45   #36 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

To ti je ko minsko polje, nakon veze ako slučajno prođeš pored birca u kojem ste se upoznali odmah se sjetiš te neke romantične situacije. I onda si u komi, bedari i guši te.
Ma radije ću se smucati po nečijem krevetu nego padati u emocijonalne krize zbog bivšeg. Okrutno, ali istinito.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 21:00   #37 (permalink)

Ahahaha, ja sam otišla u drugu županiju
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 00:53   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
To ti je ko minsko polje, nakon veze ako slučajno prođeš pored birca u kojem ste se upoznali odmah se sjetiš te neke romantične situacije. I onda si u komi, bedari i guši te.
Ma radije ću se smucati po nečijem krevetu nego padati u emocijonalne krize zbog bivšeg. Okrutno, ali istinito.

Slazem se,to je najbolji lijek,ali ne ide bas uvijek tako lako!Nekad stvarno treba bar neko vrijeme da se osvijestis i dodjes sebi,ako je ljubav bila jaka!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 14:20   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 28
Poruka: 26
Loodilo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Loodilo Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Loodilo

Ja sam imao vezu koja je trajala 7 godina sa prekidima. Par puta smo raskidali, onda bi se ponovo mirili i nastavljali dalje. Jednom smo raskinuli i nismo bili zajedno skoro 5 mjeseci, ali smo se opet pomirili.

Medjutim, prije nekih godinu dana je veza pukla jednom za uvjek, na srecu ili nesrecu. Jako je cudno to sto kada smo prije raskidali...nije mi tesko padalo, jer sam svjesno ili podsvjesno znao da cemo biti opet zajedno. Ali ovaj me je put bas pogodilo...do koske. Prvih 3 mjeseca sam bio depresivan i sjeban a poslje toga sam se suocio sa cinjenicom i nastavio ziviti dalje. Moj savjet je da se poslije duge veze malo "odmara" i uziva u carima zivota prije nego sto se uskoci u drugu vezu

Kad ja tamo a ono međutim!
Loodilo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 14:42   #40 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Vrijeme potrebno da se netko preboli iznosi polovicu vremena od onoga što si proveo sa tom osobom... tako barem kažu u Sex & Grad...
Onda je moj oporavak trebao trajat svega par tjedana, a trajao je par mjeseci li ti ga godinu dana...A sto se tice onog da u zagrljaju drugog trazis lijek... ni to ne pali kod mene....Probala al nije islo...Jednostavno trebas si uzet vremena i sam sebi dokazat da je GOTOVO jer dok god se nadaš nema ti pomoći...Moraš ubit nadu u sebi i onda možeš dalje....Eto
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nova veza, prekid

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108