| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Sve ovisi kakav je bio prekid i kako se ponaša ostavljena strana... ponekada je i za godinu dana "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Sve ovisi kakav je bio prekid i kako se ponaša ostavljena strana... ponekada je i za godinu dana "dovoljno" svega tj dana ili niti toliko. edit: ne znači da si zaboravio, samo da ne žališ za "izgubljenim" ili da te nije briga...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Celebrity | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ja sam sad u toj fazi i bas sam nekako emotivno prazna! mislim da se necu tako skoro uspijeti nekome u potpunosti prepustiti!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
Bitno je kako ćeš potrošiti to vrijeme, ako ga trošiš na razmišljanja, analiziranja i prisjećanja onda će to potrajat. Ja sam isto u toj fazi, evo već je treći mjesec kako sam prekinuo s curom (prekinuo jer me varala) i osjećam se dosta dobro. U početku sam mislio da je najbolje rješenje naći novu curu, jer mi je to prije uvijek bilo najlakše najbesbolnije. Ovaj put sam to htio promjenit i vidim da mi je ovako puno bolje. Naravno nisam odustao od cura, družim se i zezam se s određenim curama, ali još nisam spreman za nešto ozbiljnije. Nakon prekida bio sam dosta prazan i izgubljen, srećom imam ljude kojima je stalo do mene i koji su primjetili da me hvata depresija i oni su mi pomogli da krenem dalje. Počeo sam opet više izlazit, svaki dan je barem neka kava ili nešto. Napravio sam popis stvari koje želim napravit, promjenit ili sam ih zapustio. Javio sam se određenim ljudima koje sam zapustio zbog svoje bivše (nije bila previše društvena), opet poboljšao s njima odnose, svaki dan napravim nešto za sebe i stalno nešto radim tako da nemam vremena previše razmišljat, ponekad me nešto podsjeti ali brzo to izbacim iz glave. Moraš samo odlučit krenut dalje i radit na sebi da budeš što zadovoljnija u svojoj koži, a nakon toga ćeš biti spremana opet se prepustit nekome. ![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
![]() ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Samo je pitanje da naiđe dečko kakvog DeeDee zaslužuje, a LPK- vjeruj mi, to i nije samo tako... Em ima dobrog 'online' dečka ( - rekao sam prestanite se smijati), em takva cura zaslužuje dečka koji će ju nositi kao malo vode na dlanu... Ali siguran sam da će takav uskoro i naići. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
mogu ja? ![]() Sad nisam u Opatiji ali vraćam se u 1. mjesecu pa bi mogli na kavu da vidiš kako sam ja fin i pristojan? ![]() :nji
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

- rekao sam prestanite se smijati), em takva cura zaslužuje dečka koji će ju nositi kao malo vode na dlanu... Ali siguran sam da će takav uskoro i naići.
mogu ja?