Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić mogu ja? Sad nisam u Opatiji ali vraćam se u 1. mjesecu pa bi mogli na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-12-07, 11:49   #51 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
mogu ja?

Sad nisam u Opatiji ali vraćam se u 1. mjesecu pa bi mogli na kavu da vidiš kako sam ja fin i pristojan?

:nji
tko je rekao da mene zanimaju fini i pristojni
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 11:51   #52 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Paaa onaj vrag znači da nisam fin i pristojan kad se malo bolje upoznamo. Ali ajde... ovo shvaćam kao odbijanje pa neću dalje inzistirat.
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 13:35   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

nisam prekinuo tako da ni neznam...
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 19:53   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ponekad par miseci, ponekad tri dana, ponekad i koju godinu...

al nije do emotivnosti i to, već jednostavno ne forsiram išta već puštam stvari da se prirodno razvijaju... evo sad sam već tri godine bez cure i jedino šta mi fali je redovitog seksa, a i par puta u te tri godine mi se desilo da su cure željele da im budem momak, al' jebiga, kad ti se ne da onda ti se ne da... jednostavno to nije to. Jebiga, u godinama sam već (ajmo reć') ali se uopće još ne opterećujem stvarima kojima se mnogi moji poznanici i prijatelji opterećuju... ne žele ili ne mogu biti sami i onda se trpaju u prve vagone koji naiđu... ja čekam "pravu" (ovo je pod navodnike, jer još nisam siguran da li to postoji...)
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 18:58   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
CRNASEKICA se izdvaja iz mase

nekad mi za novu vezu treba jako puno,dok se ne oporavim,sve ovisi o tome koliko sam voljela tog decka,a sad ako je to bila avantura naravno da će me brzo proći...al znam da mi je trebalo dugo da se oporavim od jednog dečka u kojeg sam bila zaljubljena jako ,jako ...a ja sam za njega bila avantura..hvala bogu sve je prošlo
CRNASEKICA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 19:03   #56 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 20
Poruka: 266
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Meni čak niti ne treba prekid za novu vezu; toliko sam fleksibilan, moje dame. ...i gospodo, naravno.
shaczrovichovsky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 19:03   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
CRNASEKICA se izdvaja iz mase

a najtužnije mi je od svega bilo to što je on od mene bio jako daleko......tad sam najviše slušala ovu pjesmu:ja ti odlazim,ali snaći ću se ja,stare navike,naše duše kao puste razlike...bit će mi kako kad ali nikada ko sad,sve je bol,sve je dim,i kad jednom odem s njim koga lažem da te ne volim.....al danas mi je sve to turbo smiješno
CRNASEKICA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 20:31   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 103
Triša se izdvaja iz maseTriša se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shaczrovichovsky Pogledaj Poruke
Meni čak niti ne treba prekid za novu vezu; toliko sam fleksibilan, moje dame. ...i gospodo, naravno.
Eto slažem se niti meni. Ja najprije nađem novu vezu, a onda prekinem staru, ili pustim da oni prekinu, pa misle da su frajeri.
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 11:11   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
ja sam imao curu 3 godine i prekinuo sam sa njom i sad me strah sa nekim opet započeti nešto, di to sve vodi? dali će onda biti prava, ako ne di mi ide život? dali da se još zabavljam ili...
Dobro došao u klub!

Ja sam sam i veza mi ne dolazi u obzir već 6 mjeseci, ali svaki dan otkrijem nešto novo, svaki se tjedan odvezem negdje gdje nisam bio, uživam i zabavljam se kao kad sam imao 18, i svaki dan ugađam sebi kako bih izbjegao postavljanje pitanja samome sebi kao što ti to radiš!
Živi Život kao da ćeš umrijeti sutra, ali pamet u glavu i ne pretjeruj sa stvarima koje nisu dobre za tebe, mene ili ikoga drugoga!
Ako se ne možeš pomoći samostalno TLAČI frendove, sa stalnim pričama o njoj, to je meni pomoglo. Dosadit ćeš im, ali ako su to pravi prijatelji bit će im drago što su ti pomogli, a ako ne možeš pričati s frendovima, uvijek ti ostaje stručna pomoć jednog od psihologa za cijenu od 200 - 300kn na sat!!!!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 14:28   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-08
Godina: 24
Poruka: 10
Verbal_Kint se izdvaja iz mase

nema nove veze. jedna propala i to je to.
Verbal_Kint je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nova veza, prekid

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108