| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić mogu ja? Sad nisam u Opatiji ali vraćam se u 1. mjesecu pa bi mogli na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Paaa onaj vrag znači da nisam fin i pristojan kad se malo bolje upoznamo. Ali ajde... ovo shvaćam kao odbijanje pa neću dalje inzistirat. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ponekad par miseci, ponekad tri dana, ponekad i koju godinu... ![]() al nije do emotivnosti i to, već jednostavno ne forsiram išta već puštam stvari da se prirodno razvijaju... evo sad sam već tri godine bez cure i jedino šta mi fali je redovitog seksa, a i par puta u te tri godine mi se desilo da su cure željele da im budem momak, al' jebiga, kad ti se ne da onda ti se ne da... jednostavno to nije to. Jebiga, u godinama sam već (ajmo reć') ali se uopće još ne opterećujem stvarima kojima se mnogi moji poznanici i prijatelji opterećuju... ne žele ili ne mogu biti sami i onda se trpaju u prve vagone koji naiđu... ja čekam "pravu" (ovo je pod navodnike, jer još nisam siguran da li to postoji...) ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu nekad mi za novu vezu treba jako puno,dok se ne oporavim,sve ovisi o tome koliko sam voljela tog decka,a sad ako je to bila avantura naravno da će me brzo proći...al znam da mi je trebalo dugo da se oporavim od jednog dečka u kojeg sam bila zaljubljena jako ,jako ...a ja sam za njega bila avantura..hvala bogu sve je prošlo |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu a najtužnije mi je od svega bilo to što je on od mene bio jako daleko... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...tad sam najviše slušala ovu pjesmu:ja ti odlazim,ali snaći ću se ja,stare navike,naše duše kao puste razlike...bit će mi kako kad ali nikada ko sad,sve je bol,sve je dim,i kad jednom odem s njim koga lažem da te ne volim.....al danas mi je sve to turbo smiješno![]() |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Eto slažem se niti meni. Ja najprije nađem novu vezu, a onda prekinem staru, ili pustim da oni prekinu, pa misle da su frajeri.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
Ja sam sam i veza mi ne dolazi u obzir već 6 mjeseci, ali svaki dan otkrijem nešto novo, svaki se tjedan odvezem negdje gdje nisam bio, uživam i zabavljam se kao kad sam imao 18, i svaki dan ugađam sebi kako bih izbjegao postavljanje pitanja samome sebi kao što ti to radiš! Živi Život kao da ćeš umrijeti sutra, ali pamet u glavu i ne pretjeruj sa stvarima koje nisu dobre za tebe, mene ili ikoga drugoga! Ako se ne možeš pomoći samostalno TLAČI frendove, sa stalnim pričama o njoj, to je meni pomoglo. Dosadit ćeš im, ali ako su to pravi prijatelji bit će im drago što su ti pomogli, a ako ne možeš pričati s frendovima, uvijek ti ostaje stručna pomoć jednog od psihologa za cijenu od 200 - 300kn na sat!!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

mogu ja?