| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; koliko treba za započeti novu nakon prekida?? jedno pijanstvo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu koliko treba za započeti novu nakon prekida?? jedno pijanstvo ![]()
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-01-08 Godina: 19
Poruka: 26
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
Da, razumijem te. Ja sam prekinula s dečkom i sad me ponovno strah bit s nekim u vezi, jer ćemu to vodi? Na kraju će najvjerojatnije opet puknuti i bit ću povrijeđena ko i svih proteklih puta. I zato sam odlučila da više ne želim bit ni s kim u vezi do daljnjeg. ![]()
__________________ Just have fun, f..k the rest! | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08 Godina: 19
Poruka: 26
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ma ne mislim potonuti zbog njega, nisam bedasta. Ak njemu nije stalo do mene, zašto bi meni bilo stalo do njega... ![]()
__________________ Just have fun, f..k the rest! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ...jer smo ljudi, i ako netko povrijedi nas, i ostavi nas, ne znači nužno da bi i mi ostavili njega, najčešće bi imali ideje za još!!! ...mene je cura ostavila prije 6 mjeseci, i još je ne mrzim i još joj želim samo dobro, i još mi fale neki stari osjećaji!!! ...ni je to bedastoća, nego ljubav!!!! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu kod mene ovisi.....dok ne upoznam nekog dovoljno zanimljivog tko će me zaintirigirat toliko da bi se htjela ponovo upustiti u neku vezu....nemam vremensko ograničenje.....nekad je to mjesec,nekad pola godine......kako kad..... |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
Ovisi s kim.U prosjeku,ja to odmah probavim,riješim sve sama sa sobom i treba mi realtivno kratko vrijeme da to zaboravim. Ma naravno da ćeš se još zabavljati.Jedan kraj ne znači i zauvijek kraj.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
« Medina javi se
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:02.